Hvordan kan man se Hvis din MySpace Friend er Online

January 5

Millioner af mennesker bruger MySpace, så der kan være millioner logget ind på ethvert givet tidspunkt. Nysgerrig efter at vide, hvem der er faktisk online lige nu, så du kan chatte med dem eller sende en e-mail? Alt det kræver er et blik på din egen profil.

Instruktioner

Bestem hvis nogen er logget på MySpace

1 Log på din myspace profil ved at åbne MySpace hjemmeside og indtaste dine kontooplysninger i "medlem Log In 'boks (se afsnittet Ressourcer nedenfor). Opret en konto ved hjælp af 'Sign Me Up!' link, hvis du ikke allerede har en aktiv profil.

2 Åbn din venneliste ved at klikke på 'Se alle venner. « Denne liste kan være flere sider, så hvis din ven ikke er umiddelbart synlige, skal du klikke sidetallene at få adgang til hele listen.

3 Kig under navn og billede af din ven til at se, om udtrykket »Online Now! ' vises. Hvis det gør, så på det tidspunkt, du åbnede denne side, at personen er i øjeblikket online og surfe en side på MySpace samfund.

4 Klik på enten billedet eller navnet på din ven til at få adgang til linket til hans profil.

5 Kontroller at se, om nogen er online ved at se på posten med titlen "Sidste login. ' Dette vil enten give datoen for hans sidste login, eller vil fortælle dig, at han er "Online Now! '

6 Vær opmærksom på, at nogle HTML-koder kan indlejres i din eller en anden profil til at ændre udseendet af 'Online Now!' ikon. Bare husk, at så længe en form for ikon vises, og ikke en simpel dato, at din ven er i øjeblikket online.

TIPS

  • Nogle gange MySpace serveren kan halte, når de leverer kontostatus en vens. Denne forsinkelse kan være et minut eller mere, så holder det i tankerne, hvis du prøver at kontakte en person via MySpace integrerede chatfunktion.

relaterede artikler