Sådan Unzip en zip-fil Online

November 4

En zip-fil er lille fil, som er blevet komprimeret fra en meget større fil. Zip-filer bruges til at spare plads, når du overfører og downloade. For at udpakke en zip-fil, du har brug for en udpeget unzipping program. Selvom du kan downloade eller købe et unzipping program, som du gemmer på din computer, er det muligt at udpakke en zip-fil online. Unzipping online sparer plads, fordi du ikke behøver at installere noget software.

Instruktioner

1 Gå til WobZIP hjemmeside (se Resources). Dette er en gratis online fil zippe tjeneste, der giver dig mulighed for at udpakke filer på op til 100 MB.

2 Klik på knappen "Gennemse" og søge efter den fil, du ønsker at udpakke og klik på "Åbn". Klik på knappen, der siger "Wobzip" for at udpakke filen.

3 Vent et par minutter for filen for at udpakke. Afhængigt af processen kan dette tage op til 30 minutter. Når den er færdig, vil du få besked, om upload og dekompression af filen lykkedes eller ej.

4 Klik på filnavnet for at downloade til din computer. Vælg "Download alle filer som Zip", hvis du ønsker at downloade en kopi af filen i zip-format. Vælg "Slet alle filer", hvis du ønsker at slette filerne.

TIPS

  • Klik på "Dekomprimer fra en URL" og indtaste adressen i søgefeltet, hvis du ønsker at udpakke en fil fra en URL.

relaterede artikler