Sådan Transform fra en database til en database med SugarCRM

January 22

Når du begynder at bruge SugarCRM kundestyring forhold (CRM) software, kan den indledende opsætning være en langvarig proces. Hvis du allerede bruger et andet CRM-system eller alternativt hvis du har en ikke-CRM-system på dit kontor netværk, kan du forvandle denne database software i en database med SugarCRM. SugarCRM kan importere direkte i, kontaktpersoner Leads, Muligheder, Cases, Mål, Aktiviteter, Brugere og produkter moduler. For at importere en anden database til et af disse databaser, skal du bruge kommasepareret (CSV) filtype.

Instruktioner

1 Eksporter dine eksisterende data i en CSV-fil. Denne proces vil variere afhængigt af det oprindelige program du brugte. Eksporter data i flere CSV-filer for hver af SugarCRM modul typer, da det er den bedste måde at importere dataene i SugarCRM. I de fleste programmer skal du være i stand til at klikke på "Filer" og derefter "Export". Hvis du ikke kan finde en måde at eksportere til CSV, søger programmets dokumentation.

2 Log ind på SugarCRM.

3 Klik på ikonet modul, som du vil importere til, f.eks Konti.

4 Klik på "Handlinger" og derefter "Import". Vælg "kommasepareret fil." Klik på "Opret optegnelser" og derefter "Næste".

5 Klik på "Gennemse" og derefter finde og vælge CSV-filen. Klik på "Har Header", hvis din gamle database eksporterede overskrifter. Klik på "Gem kortlægning." Vælg eventuelle yderligere indstillinger og klik på "Importer nu." Gentag dette med alle moduler til dine databaser.


relaterede artikler