Sådan Get Back din stjålne Facebook

November 12

Sådan Get Back din stjålne Facebook


Facebook giver brugerne mulighed for at forbinde med venner, familie og endda komplet fremmede i et online socialt forum. Når en hacker overtager din Facebook-konto, men du og dine venner er udsat for online sikkerhedsrisici. Genvinde kontrollen over din konto kræver, at du rapportere problemet til Facebook ved at udfylde kompromitteret kontooplysninger side. Når du gendanne din konto, tage de nødvendige skridt for at holde det sikkert i fremtiden.

Instruktioner

konto Recovery

1 Få adgang til Facebook Hjælp ved at vælge "Hjælp" i menuen Konto i øverste højre hjørne på enhver side. Enter "Rapport Kompromitteret konto" i søgefeltet område af Facebook Hjælp. Vælg "Fastgør det her" fra resultatsiden og "Fortsæt" når du bliver bedt.

2 Klik på "Min konto er kompromitteret." Dette får en side, der beder dig om at identificere din Facebook-konto.

3 Identificer din konto ved hjælp af en af ​​de valgfrie identifikationsmetoder og klik på "Søg". Vælg at identificere din konto ved hjælp af din e-mailadresse eller telefonnummer, din Facebook-brugernavn eller dit navn og en vens navn. Indtast denne information i de relevante felter.

4 Vent et svar fra Facebook support personale, og følg vejledningen for at få adgang til din konto. Dette tager op til 24 timer. Facebook kræver, at du ændre adgangskoden tilknyttet din Facebook-konto. Derudover skal du ændre adgangskoden for alle e-mail-konti, der er forbundet med din Facebook-konto. Hvis du ikke kan identificere din konto, skal du udfylde "Kompromitteret: Jeg kan ikke identificere Min Konto" form. Facebook garanterer ikke udfyldes vil løse problemet.

Kontosikkerhed

5 Vælg en unik adgangskode, der indeholder en kompleks række af tal, bogstaver og tegnsætning. Del ikke disse oplysninger med andre.

6 Log ud af din Facebook-konto og lukke internet browser, hver gang du er færdig med at bruge webstedet.

7 Konfigurer et sikkerhedsspørgsmål til din konto. Vælg et spørgsmål, som andre ikke vil være i stand til at besvare. Dette hjælper med at forhindre uautoriserede konto password ændringer.


relaterede artikler