Sådan Send en Yankees postkort

March 6

Sådan Send en Yankees postkort


I dagens travle verden fastende måde at sende nogen et kort er via e-mail, er denne form for kort, også kaldet en postkort. Disse kort kan nemt sendes til alle med en e-mail-adresse. En personlig ecard vil gøre modtagerne dag. For Yankee s fanatiker intet ville være bedre end en ecard der Yankee tema. Det yankees er en af ​​USAs mest kendte baseball hold. En sand Yankee fan vil nyde noget at gøre med deres favorit hold. Plus det er altid rart at vide, at nogen tænker på dig og kender dine sympatier og forsøger at indarbejde disse.

Instruktioner

1 Søg efter den perfekte ecard. Internettet er fuld af gratis e-kort sites. Simpelthen en Google-søgning og mange steder med gratis e-kort vil poppe op. Selv om det er nemt at finde e-kort det er ikke så nemt at finde en Yankee s ecard, baseball relaterede kort er lettere, men specifikke hold e-kort er ikke så almindeligt. To steder, der har gratis Yankee s ecards er: www.someecards.com og wikitree.com. I hvert websted blot søge efter ordet Yankee s. Du vil nu se alle dine valg.

2 Indtast vigtige oplysninger. Uanset hvad websted, du vælger til din ecard, den måde du sende en ecard er dybest set den samme. Du vil blive bedt om at indtaste din email-adresse og navn. På nogle steder vil du blive bedt om at indtaste din tilstand og postnummer, men sjældent. Du bliver derefter bedt om at indtaste navn og email adresse på den person, som vil modtage kortet.

3 Skriv en besked inden for ecard. Alle e-kort har en boks, hvor du kan indtaste hvad du vil. Du kan skrive en besked som du ville skrive i en e-mail. Dette vil vise sig inden for ecard, du sender. Nogle steder har en grænse for, hvor længe dit budskab kan være, er det rimeligt selv. Medmindre du har planer om at skrive en bog, bør du være fint. Skriv hvad du ønsker og derefter ramte stavekontrol for at sikre en perfekt ecard.

4 Tilpas noget, der kan være. Masser af gange, vil du være i stand til at tilpasse skrifttype, farve og musik i en ecard. Prøv at foretage ændringer komplimentere Yankee tema af kortet.

5 Læs over alt endnu en gang, før du trykker på send. Kontroller, at e-mail adresser er korrekte, og der står i meddelelsen præcis, hvad du ønsker. Hvis alt ser godt ud, kan du derefter ramte send! De fleste hjemmesider vil også sende dig en kopi af ecard du lige har lavet.