Fejlfinding en Dead PC Bundkort

April 21

Fejlfinding en Dead PC Bundkort


Hvis din computer for nylig har afvist at tænde, er der en god chance for du oplever problemer med dit bundkort. Bundkortet huse alle de komponenter, der gør din computer arbejde og give dem mulighed for at kommunikere med hinanden. Ofte, når et bundkort ikke reagerer, skal den udskiftes. Men der er nogle enkle faktorer, som du bør tjekke, da spørgsmålet kan være let at løse. Ved at forblive tålmodig og opmærksom på detaljer, kan du være i stand til at genoplive dit bundkort.

Instruktioner

1 Kontroller stikkontakten, hvor computeren er sat i. Spørgsmålet er måske ikke med din computer, men snarere en dårlig stikkontakt. Test det ved at tilslutte en anden enhed.

2 Sørg for, at strømforsyningen fungerer korrekt ved at kontrollere at se, at blæseren på strømforsyningen tændes, når computeren er sat i. Hvis strømforsyningen ventilator ikke tændes, skal du udskifte din strømforsyning.

3 Kontroller, at alle forbindelser mellem strømforsyningen og dit bundkort er sikre. Tag og sæt forbindelser at kontrollere, at bundkortet modtager strøm.

4 Kontroller bundkort til shorts, som kan være forårsaget af en løs stykke metal hviler på tavlen eller af bestyrelsen gør kontakt med computeren sagen selv. Ved hjælp af trykluft, kan du afhjælpe de fleste shorts grundet støv og snavs.

5 Sæt BIOS batteriet på dit bundkort, hvis du har en ældre computer. På nogle systemer, vil du ikke være i stand til at starte, hvis BIOS batteriet er dødt. En død BIOS batteri vil også forhindre BIOS og urindstillinger i at blive gemt.

6 Sørg for, at alle kort og hukommelsesenheder installeret på dit bundkort er sikkert på plads, og at hver gør en god forbindelse. Dette kan opnås ved at fjerne hver komponent, blæser ud soklen med trykluft og udskiftning af komponenter.

TIPS

  • Når vi beskæftiger os med bundkortet på din computer, er det vigtigt, at du bruger en antistatisk håndledsstrop at forhindre skader på bundkortet eller andre komponenter.
  • For at beskytte din computer og andre elektroniske enheder, skal du sørge for at bruge en overspændingsbeskyttelse.