Sådan Tilføj baggrundsmusik til Tumblr Med YouTube

May 4

Tumblr er en populær blog netværk anvendes af mere end 28 millioner Internet surfere i hele verden. Information, widgets og andre medier kan føjes til din Tumblr blog side, ved at skabe individuelle stillinger til alt, hvad du tilføje. Indlæg er nøglen til at blogge på Tumblr, og integrere en YouTube-video til bloggen er ikke anderledes. Videoen skal være indlejret og bogført korrekt på Tumblr side for baggrundsmusik afspilning. Når video indstillinger er på plads, og stillingen er foretaget, bør baggrundsmusikken spille automatisk - baseret på de indstillinger, du har valgt, når du henter embed HTML-kode.

Instruktioner

1 Gå til YouTube-webstedet, og søg efter video med den lyd, du vil bruge til baggrundsmusik på din Tumblr side.

2 Klik på videoen linket YouTube. Når videoen vises, se direkte under videoen boksen, og klik på "Del". Under Aktieoptioner, klik på "Indlejring".

3 Skift Integrer indstillinger for at starte videoen automatisk. Så fremhæve embed HTML-kode over indstillingerne.

4 Højreklik på embed HTML-kode, og klik på "Kopier".

5 Naviger til Tumblr hjemmeside i din internetbrowser.

6 Klik på "Log ind" hyperlink i øverste højre hjørne på Tumblr hjemmeside.

7 Indtast e-mail-adresse og adgangskode knyttet til din Tumblr blog-konto. Klik derefter på den grønne "Log ind" valgmulighed.

8 Dobbeltklik på "Video" ikonet linket øverst i din Tumblr instrumentbræt. Vælg derefter "integrere et link" -fanen øverst på siden Video i instrumentbrættet.

9 Højreklik på den tomme tabel "Integrer et link". Klik derefter på handling "Indsæt" for at indsætte YouTube indlejre HTML-kode til videoen. Skriv et resumé, erklæring eller video beskrivelse i "Caption" tabel under embed link tabellen, hvis det ønskes.

10 Klik på "Opret indlæg" for at føje YouTube video til din Tumblr side. Lyden fra videoen afspilles automatisk, når din Tumblr side er adgang i en webbrowser.

TIPS

  • Mens lyden vil spille i baggrunden, uanset hvor videoen er placeret på Tumblr side, er der ingen måde at fjerne det visuelle af YouTube-video.

relaterede artikler