Hvordan kan jeg se den tilgængelige hukommelse på en iMac G4?

February 28

Hvordan kan jeg se den tilgængelige hukommelse på en iMac G4?


Det er flere år siden Apple har frigivet en ny computer med en Power PC processor, men mange G4-baserede iMacs forblive i tjeneste på grund af deres pålidelighed og lave vedligeholdelse. Hvis iMac G4 er begyndt at føle sig en smule langsom, når du udfører krævende opgaver, kan det være tid til en opgradering til at bringe din computer mere i tråd med tiden. Før bruge pengene til ekstra hukommelse til iMac G4 dog kontrollere, hvor meget hukommelse der er tilgængelig, når du forsøger at afveje computeren ned med et stort antal kørende programmer. Hvis du er ude af hukommelse (eller næsten) når flere programmer kører, du kan drage fordel af en hukommelse opgradering.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på harddisken på skrivebordet. Du kan også klikke på symbolet for Finder på anklagebænken.

2 Dobbeltklik på "Programmer" mappe, hvis du dobbeltklikker klikket på ikonet harddisk. Hvis du navigerede til denne skærm fra dokken, klik på "Programmer" mappe i venstre side af vinduet.

3 Rul ned til bunden af ​​vinduet, og dobbeltklik på "Hjælpeprogrammer" mappe.

4 Dobbeltklik "Activity Monitor" ikonet, derefter gå til "System hukommelse" fane i vinduet, der vises.

5 Undersøg nummer vises ved siden af ​​ordet "gratis". Dette er den mængde hukommelse, der er tilgængelig på iMac G4, der vises i megabyte. Hvis mængden af ​​hukommelse, der vises her er lav, er du sandsynligvis opleve, at købe ekstra hukommelse til din computer vil forbedre ydeevnen.