Sådan bruges Microsoft Publisher til at skabe et HTML-dokument

September 21Microsoft Publisher er desktop publishing software, der er en del af Microsoft Office-pakken af ​​software produkter. Publisher kommer med skabeloner, der tillader dig at oprette nyhedsbreve, brochurer, lykønskningskort, postkort, T-shirt overførsler og andre publikationer uden omfattende desktop publishing eller grafisk design færdigheder. Du kan også bruge Microsoft Publisher til at oprette en webside og gemme websiden som et HTML-dokument.

Instruktioner

1 Klik på "Start", "Alle programmer", "Microsoft Office", "Microsoft Office Publisher" for at starte programmet.

2 Klik på "Websteder" på Kom godt i gang med Microsoft Office Publisher skærm og dobbeltklik på en af ​​de mange webside design for at oprette et nyt dokument.

3 Juster websiden format ved hjælp af indstillingerne under Format Offentliggørelse kolonnen til venstre på websiden. Klik på "Sideindstillinger" og "Omdøb side" for at give siden et nyt navn. Juster baggrunden og layout som ønsket.

4 Klik på "Farveskemaer" og vælg et farveskema for hjemmesiden. Klik på "Font Ordninger" og vælge de skrifttyper, du vil inkludere med websiden. Klik på "web-stedet Options" og "Preview din hjemmeside" for at se hjemmesiden i et browservindue.

5 Klik på "File", "Gem som" og gemme filen i Microsoft Publisher-format. Klik på "File", "Gem som" igen og vælg "Webside, filtreret (.htm; .html)" som filtype at gemme siden som et HTML-dokument.