Sådan Group Flere usammenhængende arbejdsark med tastaturet

October 23

Du kan bruge en kombination af tastaturgenveje i Microsoft Excel 2010 til at navigere i programmet, så du kan gruppere flere usammenhængende regneark med kun dit tastatur. Denne funktionalitet er ideel, hvis din mus er brudt, eller hvis du finder skifter fra tastaturet til musen for at være besværlige. Grupperingen af ​​dine regneark opnås ved at navigere gennem projektarkdataene fanerne nederst i Excel-vinduet, derefter flytte din valgte ark til den ønskede placering.

Instruktioner

1 Åbn Excel-projektmappe, der indeholder de regneark, du vil ændre.

2 Tryk på "Ctrl" og "Side ned" tasterne samtidigt for at flytte til den første projektark, som du vil føje til gruppen. Afhængig af placeringen af ​​regnearket, skal du muligvis trykke på "Ctrl" og "Side ned" flere gange. Hvis du går forbi den ønskede regneark, kan du trykke på "Ctrl" og "Page Up" samtidigt for at vende tilbage til forrige regneark.

3 Tryk på "Alt" og "E" nøgler samtidigt på dit tastatur. Dette vil åbne et "Office Access Key" anmeldelse øverst Excel-vinduet.

4 Tryk på "M" på tastaturet for at starte regnearket "Flyt eller Kopier" vinduet.

5 Brug "Up" og "ned" pilene på tastaturet for at vælge et andet regneark, som du vil gruppere dine valgte regneark, og tryk på "Enter" på din computer.

6 Gentag denne proces for hver yderligere usammenhængende projektark, som du vil føje til denne gruppe.

TIPS

  • Hvis du uforvarende flytte et regneark til den forkerte placering, skal du gentage hele processen, som ved hjælp af "Ctrl" og tastekombination "Z" for at fortryde dit tidligere handling vil ikke flytte regnearket tilbage til sin oprindelige placering.

relaterede artikler