Sådan læses SDHC-kort

October 21

Sådan læses SDHC-kort


Mange elektroniske enheder bruger SDHC-kort (flash memory cards) til at gemme filer og oplysninger. Digitale kameraer og mobiltelefoner er to af de mest populære enheder. Nogle instrumenter også læse SDHC-kort. Computere kan også læse SDHC-kort. Da kortene er små, er det nemt at transportere data mellem enheder og computere. Læsning et SDHC-kort er let, hvis du har en enhed, der understøtter det. Alle computere kan understøtte læse et SDHC-kort, men ikke alle digitale enheder kan.

Instruktioner

1 Installer en mediekortlæseren. Enhver brand vil arbejde så længe det understøtter SDHC-kort. Installer den software, der følger med kortlæseren. Hvis computeren har et internt mediekortlæser, behøver du ikke at installere en ekstern.

2 Sæt SDHC-kort i det rigtige slot. Slots er mærket. Der er kun én slot, hvor SDHC-kort vil passe korrekt.

3 Vent autovisningen at få en option menu. Klik på "Åbn for at vise filer." Hvis dette ikke sker, skal du gå til "Denne computer" og vælg din SDHC-kort.

4 Gennemse filer og mapper, som du ville på din harddisk.

5 For andre elektroniske enheder, indsætte kortet i enheden, og det vil læse automatisk.

TIPS

  • Du kan kun bruge SDHC-kort i enheder, der understøtter dem. For eksempel vil et digitalt kamera, der kun understøtter SD-kort ikke understøtter SDHC-kort uanset hvad du gør.
  • Tving aldrig et SDHC-kort i den forkerte slot, eller du kan beskadige kortet.

relaterede artikler