Sådan åbnes DMG-filer

September 3

Sådan åbnes DMG-filer


Mac-brugere se DMG-filer på en regelmæssig basis. Disse arkiverede filer er almindeligt anvendt til at holde OS X-programmer og andre oplysninger. Åbning DMG-filer på en Mac-system er let: Du skal blot dobbeltklikke på arkivet for at montere det og afsløre dets indhold. Windows-brugere, åbne sådanne filer er ikke helt så nemt. Windows kan ikke åbne DMG-filer som standard, fordi ingen vigtige filer til Windows-brugere er indeholdt i dem. Fra tid til anden, men kan en Windows-bruger har grund til at åbne en sådan fil. Hvis det er tilfældet for dig, er det muligt at gøre det.

Instruktioner

1 Installer 7-Zip, en gratis, open-source program til Windows, der kan åbne næsten enhver arkiverede fil, herunder DMG-filer.

2 Åbn DMG-fil med 7-Zip. Åbent 7-Zip, og klik derefter på "Filer" efterfulgt af "Åbn". Gå til din DMG fil for at åbne den. Du kan nu se de filer, der er indeholdt i arkivet.

3 Udpak filerne fra DMG fil, hvis du ønsker. Klik på knappen "Extract", derefter angive hvor man kan sætte de udpakkede filer.


relaterede artikler