Sådan Lær Computer Graphics Online

July 8

Sådan Lær Computer Graphics Online


Når du ønsker at lære noget nyt, men ønsker ikke at gå tilbage til college og minde dig selv smertefulde erindringer, eller simpelthen fordi at blive hjemme er nemmere, du har fået at vide, hvor man kan se ind i den verdensomspændende web. Computergrafik er en ny populær og interessant domæne. Uanset om du ønsker at lære af hensyn til lidenskab, eller at starte din egen freelancer luftfartsselskab, kan du altid gøre det selv med hjælp af internettet.

Instruktioner

1 Gå til Computer Graphics verden hjemmeside (se referencer) for en betydelig mængde oplysninger om alle emner computergrafik. Lær om forskellige områder under grafikken ved at scanne arkiver, videoer, fora, blogs og galleri. Der er en masse vejledende oplysninger på dette site.

2 Tilmeld dig et online klasse på Computer-schools.info hjemmeside (se Referencer). Westwood College, Art Institute of Pittsburgh og Capella Universitet er blot nogle af de online Grafisk design skoler. Tager en online klasse er en fantastisk måde at lære om computergrafik, fordi du har direkte kommunikation med akkrediterede professorer.

3 Gå til Society of Digital Artists hjemmeside (se Referencer). Opret en konto og begynde at gennemse indholdet af hjemmesiden, fordi alt er informativ. Klik på fora linket øverst på siden.

4 Begynd at gennemse trådene for emner, der virker interessante. Start en ny tråd af dine egne. Dette er en fantastisk måde at lære, fordi du får direkte svar på dine spørgsmål.


relaterede artikler