Gør GIF Med Photoshop Fra en AVI

May 25

Brug Photoshop til at gøre ikke-animerede GIF'er fra AVI-filer ved at køre kommandoen "Save for web" til at lave en GIF-animation, derefter kopiere bare GIF lag, du vil ind i nye filer. Bemærk, at i modsætning til AVI-format, kan GIF-formatet kun gemme 256 farver. Brug de færdigheder, du lærer fra dette projekt til at redigere animationer, enten før eller efter du konvertere dem til GIF-animationer.

Indlæs AVI

For at begynde at gøre individuelle GIF'er fra en AVI, indlæse en AVI-fil i Photoshop. Klik på menuen "Filer", derefter navigere til og dobbeltklik på en AVI-fil. Programmet vil indlæse AVI-fil. Bemærk, at kun et lag vises i "Lag" vinduet, hvilket indikerer, at alle rammer i AVI eksistere på denne enkelt lag.

Opret en animeret GIF

Oprettelse af en GIF-animation gør det muligt for dig at vælge individuelle billeder til at gemme som nye GIF-billeder. Klik på "Gem Web for" kommando i menuen "Filer" for at vise en dialogboks til at gemme animationer som GIF-filer. Klik på "OK" for at acceptere standardparametre, derefter skrive et navn til den animerede GIF i "Navn" tekstfeltet. Klik på "Gem" for at gemme den animerede GIF.

Læg GIF Animation

For at muliggøre udvælgelsen af ​​de enkelte GIF lag, indlæse den animerede GIF du har lavet fra AVI i Photoshop. Klik på menuen "Filer" befaling "Åbn", derefter navigere til og dobbeltklik på GIF-fil, du lige har gemt at indlæse den i Photoshop. I modsætning til det indre lag, AVI filen havde, GIF animation, du lige ilagt, har et lag for hver animation ramme.

Vælg en ramme

Brug Photoshops "Lag" panel for at vælge et billede for at gøre fra den animerede GIF-fil. Inden dette panel, skal du klikke på et lag, du ønsker at foretage en enkelt, ikke-animeret GIF-fil fra, klik derefter på ikonet værktøjskassen formet som et rektangel med en stiplet linje. Denne handling kører "Marquee udvælgelse" værktøj, som lader dig vælge billedfiler regioner til kopiering. Tryk på "Control" og "A" samtidigt for at markere hele lag, tryk derefter på "Control" og "C" samtidigt for at kopiere billedet til klippebordet.

Opret en ny fil

Lav en ny fil i Photoshop til at holde GIF billede du valgte derefter kopieret til udklipsholderen. Klik på "Ny" kommando "Filer" menuen og klik på "OK" for at acceptere standardparametre for det nye lærred. Tryk på "Control" og "V" samtidigt for at indsætte GIF lag, du har valgt på den nye lærred. Klik kommandoen "Gem" "Filer" menuen, og skriv derefter et navn til GIF i "Navn" tekstfeltet. Klik på "Gem" for at gemme GIF.


relaterede artikler