Hvordan slår jeg på Notfications på Facebook?

May 27

Hvordan slår jeg på Notfications på Facebook?


Meddelelserne du modtager på Facebook hjemmesiden er automatisk - et flag vises i øverste venstre hjørne af skærmen, når du modtager nye anmodninger kommunikation eller ven. E-mail og sms (SMS) meddelelser skal være tændt, dog. Når du tænder for notifikationer, tjenesten bliver aktiv med det samme, og du vil modtage en e-mail eller en sms fortæller dig, der sendte ny meddelelse til din konto. E-mail-meddelelser indeholder også et link til den nye meddelelse.

Instruktioner

1 Klik på linket "Konto" i øverste højre hjørne af enhver Facebook skærmen og vælge "Kontoindstillinger" fra menuen.

2 Gå til "Meddelelser" fanen.

3 Marker afkrydsningsfeltet i kolonnen "E-mail" ud for hver type af meddelelse, du ønsker at modtage, såsom "Tilføjer dig som en ven" eller "Indlæg på din væg." Klik på den blå knap "Gem ændringer" nederst på skærmen.

4 Marker afkrydsningsfeltet i kolonnen "SMS" ved siden af ​​en type meddelelse at modtage advarsler via sms. Klik på "Gem ændringer". Hvis du ikke allerede har knyttet en mobiltelefon med din Facebook-konto, gå til "Mobil" fanen i menuen "Kontoindstillinger". Klik på linket "Register for Facebook SMS-beskeder" og indtaste dit telefonnummer og udbyder. Når du modtager en bekræftelseskode på din enhed, skal du indtaste det på Facebook for at linke din telefon med din konto.


relaterede artikler