Sådan bruges MFC værktøjslinjer

March 13

En værktøjslinje er en kontrol bar, der holder små bitmap billede knapper for kontrol og kommandoer, der anvendes i Microsoft Foundation Classes, globale funktioner, globale variable og makroer. Brug MFC Værktøjslinjer i følgende prøve programmer til at illustrere deres funktion og værktøjer: Scribble, CTRLBARS, DOCKTOOL.

Instruktioner

1 Hentes Microsoft Foundation Class i Windows 95 eller en nyere version af Windows-operativsystemer.

2 Placer værktøjslinjen i MFC åbne vindue. Træk og dock eller blot vedhæfte MFC Toolbar til alle sider eller sider af den primære vindue eller suspendere MFC værktøjslinjer langs den ene side af vinduet.

3 Flyt værktøjslinjen til "flyde" eller løsne sig fra rammen vinduet. Placer værktøjslinjen i en bekvem beliggenhed. resize Også værktøjslinjen, mens den flyder.

4 Gør MFC værktøjslinjer for at vise "Tool tips." "Tool tips" er små popup-vinduer, der indeholder en lille tekst beskrivelse af værktøjslinjen knappens funktion og formål.

5 Brug værktøjslinjen editor. Editoren giver dig mulighed for nemt at tilføje, slette eller arrangere knapperne. Det fungerer også som en editor til at ændre grafik og knapper.

6 Giv knapper Kommando-id. Et eksempel på en kommando-id er ID_MYCOMMAND.
Identificer Kommando ID i knappen ejendom side, som kan tilgås ved hjælp af værktøjslinjen editor. Også oprette en handler funktion for kommandoen.

7 Opret en værktøjslinje ressource i værktøjslinjen editor. Læg den nye værktøjslinje i onCreate med LoadToolbar medlem funktionen. Også indlejre nye CToolBar i din hovedramme vindue og lad det dokke eller flyde.


relaterede artikler