Sådan Log ind WildBlue Email

March 22

Sådan Log ind WildBlue Email


WildBlue er en satellit internet service bruges hovedsageligt af folk, der ikke har adgang til andre højhastigheds muligheder som DSL og kabel Internet. Det kræver installation af en særlig parabol på dit tag til at fange internettet signal og servicekvalitet kan blive direkte berørt af vejret. Det & # 039; s generelt den dyreste løsning for internet-tjeneste, men kan være din bedste satsning, hvis du har brug for høj hastighed i et landområde.

Instruktioner

1 Besøg WildBlue hjemmeside på WildBlue.net. En loginside vises, hvor du kan indtaste dit brugernavn og password. Hvis du ikke kender disse eller kan ikke huske dem, skal du kontakte Kundeservice for at validere din konto og modtage nye log-in oplysninger.

2 Indtast dit gyldigt brugernavn og adgangskode. Hvis det er det første, at du logger på, skal du bruge oplysninger fra din installation papirarbejde for at fortsætte. Hvis du ønsker at blive logget ind automatisk, skal du markere feltet ud for "Forbliv logget ind, medmindre jeg logger ud." Dette er ikke en god idé, hvis du deler din computer med andre.

3 Klik på "Log ind" for at fuldføre log på processen.


relaterede artikler