Sådan Indtast arabisk Brug af en engelsk tastatur

March 17

Sådan Indtast arabisk Brug af en engelsk tastatur


Type arabiske symboler i vinduets baserede computerprogrammer ved hjælp af det medfølgende støtte til arabisk sprog skrifttyper følger med operativsystemet. Windows indeholder også tastaturlayout, der gør computeren til at genkende tastetryk som arabiske tegn snarere end engelsk. Arabisk kan indtastes i Microsoft Office-programmer, på internettet og i andre programmer, der er installeret, der understøtter Windows arabisk sprogpakke. MAC brugere ikke har bygget i arabisk sprog støtte og skal hente det arabiske sprog Kit for at muliggøre brug af sproget.

Instruktioner

Aktiver Arabisk sprog Support

1 Aktiver arabisk sprog understøttelse i Windows ved at klikke på "Start" og derefter "Control Panel". Klik på "Internationale og sproglige indstillinger."

2 Sæt et flueben i boksen ved siden af ​​"Installer filen for komplekst skriftsprog og højre mod venstre-sprog" under fanen sprog hvis du bruger Windows XP. For Windows NT eller 2000 skal du vælge "Input Landestandarder" fanen og derefter "Egenskaber", og klik på "Arabic.inf" fil. Når det er gjort, klik på "OK".

3 Indsæt Microsoft Windows-installations-cd'en, hvis du bliver bedt om at gøre det. Versioner af Windows, der var installeret på inddrivelse drev vil ikke brug for cd'en. Klik på "Tillad", hvis feltet "User Account Control" popper op på computeren. Vent til installationen er færdig.

4 Genstart computeren, når du bliver bedt om. Når computeren genstarter det arabiske sprog og tastaturlayout vil blive aktiveret på computeren, og arabiske skrifttyper vil være tilgængelige i Windows-baserede programmer.

Typing

5 Åbn Microsoft Word eller et andet program, der understøtter det arabiske sprog. Ikke alle programmer installeret på computeren vil tillade brug af tegn.

6 Skift indstillinger for sidelayout til højre retfærdiggøre markøren. Markøren vil derefter blive vist på højre side af siden, og tillade at skrive fra venstre mod højre.

7 Klik på "Start" og derefter "Control Panel" og derefter "Internationale og sproglige indstillinger."

8 Klik på det gældende arabiske sprog i drop down boksen under fanen "Avanceret". Der kan være mere end et sprog. "Arabisk (Ægypten)" er den mest anvendte.

9 Klik på "Sprog" fanen og derefter "Detaljer". Tilsæt arabisk tastatur til at bruge. Klik på "OK". Det arabiske tastatur er nu aktiveret for at skrive.

10 Klik på "Sprog Bar" under "Detaljer" fanen. Sæt et flueben i boksen ud for "Vis værktøjslinjen Sprog på skrivebordet." Dette vil gøre det muligt at skifte frem og tilbage mellem de arabiske og engelske tastaturlayout. Begynd at skrive.

TIPS

  • Internetbrowsere og andre installerede programmer kan kræve download af ekstra add-ons til at tillade at skrive arabisk.
  • Tastaturlayout er tilgængelige online for at hjælpe dig med at forstå, hvilken tast svarer til hvilket symbol i scriptet.

relaterede artikler