Sådan bruges Windows Scan & fax at sende en fax

February 10

Sådan bruges Windows Scan & fax at sende en fax


Windows Fax og scanning er en indfødt program til Microsoft Vista og Windows 7 operativsystemer. Det giver brugerne mulighed for at faxe og scanne digitale medier gemt på harddisken på en hvilken som helst Windows Vista eller Windows 7 computer. Det er nemt at bruge Windows Fax og Scan til at sende en digital fil som en fax.

Instruktioner

1 Sørg for, at computerens modem er tilsluttet en fastnettelefon. Du kan ikke bruge Windows Fax og scanning til at sende en fax over internettet, så dit modem skal sættes i en ekstern telefonlinje.

2 Klik på knappen Start, og i søgefeltet under "Alle programmer" søge efter ordet "Fax". Dobbeltklik på fax i Windows og scanning, der vises i søgeresultaterne.

3 Klik på "Ny fax" ikonet i øverste venstre hjørne af Fax og vinduet Scan.

4 Indtast den 10-cifrede telefonnummer, du ønsker at sende faxen til i "TO" feltet.

5 Klik på ikonet papirclips på værktøjslinjen for at indsætte den fil, du ønsker at faxe. Naviger til den mappe, du har gemt dit faxable dokument ind og vælge det. Klik på "Vedhæft" knappen. Indtast et emne i "Emne" tekst område, så den, der modtager din fax vil vide hvem der har sendt det og klikke på "Send". Din computer vil nu sende en fax ved hjælp af sin modem til det angivne telefonnummer.


relaterede artikler