Sådan fjernes et domæne

February 9

Sådan fjernes et domæne


Computere, der bruger Windows-operativsystemet kan deltage, hvad der kaldes et domæne. Dette er en gruppe computere forbundet til et enkelt netværk. Ofte er arbejdscomputere tilsluttet domæner. Hvis din computer, når der er tilsluttet et domæne, kan du modtage fejlmeddelelser eller meddelelser - længe efter du har forladt netværket. For at slippe af med disse fejl, skal du fjerne det gamle domæne. Windows har gjort denne relativt let at gøre.

Instruktioner

1 Klik på "Start" ikonet i nederste venstre hjørne af computeren.

2 Højreklik "Computer" og vælg "Egenskaber".

3 Klik på "Skift indstillinger" linket placeret under afsnittet "computernavn, domæne og arbejdssammenhænge".

4 Klik på "Computer Name" fanen, og klik derefter på "Change" knappen, hvor der står "For at ændre denne computer, klik på 'forandring."

5 Check "arbejdsgruppe" boble og klik på "OK". Navngiv arbejdsgruppe "Arbejdsgruppe", medmindre du har en specifik arbejdsgruppe, som du deltage.

6 Genstart computeren. Dit domæne skal nu fjernes.


relaterede artikler