Sådan Ring gratis på Skype iPhone Beta

February 23

Sådan Ring gratis på Skype iPhone Beta


Oprindeligt udviklet som en personlig computer-baseret software program til at gøre Voice over Internet Protocol opkald, har Skype siden udgivet en applikation, der gør det muligt for brugere af iPhone til at foretage opkald gratis til andre Skype-brugere. Processen med at foretage et opkald ved hjælp af Skype Beta til iPhone er enkel og kræver kun, at du har en Skype-konto.

Instruktioner

1 Tryk på "App Store" ikonet på din iPhone skærm. Tryk på "Søg" ikonet i nederste menu. Skriv "Skype" i søgeteksten-feltet og tryk på den officielle Skype Beta release app fra listen. På den følgende trykker du "Installer" tap "Køb", skrive adgangskoden i det tilsvarende tekst-feltet og tryk på "OK".

2 Tryk på app-ikonet Skype på iPhone skærmen, efter at ansøgningen er færdig med at downloade. Send dit Skype-navn og kodeord i de tilhørende tekst-felter.

3 Tryk på "Kontakter" ikonet i nederste menu, og tryk på "+" ikonet i øverste højre hjørne. Tryk på "Søg Skype Directory" knappen og skriv navnet, Skype Navn eller e-mail-adressen på den person du gerne vil ringe gratis at bruge Skype Beta på iPhone. Tryk på personens navn på listen for at føje ham til din kontaktperson mappe.

4 Tryk på "Call" ikonet i nederste menu. Tryk på adressen knappen blå i teksten-feltet, og vælg navnet på den person, du lige har tilføjet til din kontaktperson mappe. Tryk på den grønne knap "Call" for at foretage opkaldet.