Sådan Forbered dig på Disk Imaging

July 11

Sådan Forbered dig på Disk Imaging


For at forberede sig til disk imaging, skal du sørge for computeren, der skal afbildes er rent ved at fjerne midlertidige filer ved hjælp af hjælpeprogrammet Diskoprydning og kører en virusscanning. Strømline systemet ved at fjerne uønsket software, der udfører patches og sikkerhedsopdateringer, opdatering af software og kontrollere status for hardware-drivere før udførelse et diskbillede. Kontroller harddisken for fejl i filsystemet og fragmentering. Kopiér eventuelle kritiske eller personlige filer til en ekstern backup placering før udførelse diskbilledet eller flytte filerne, hvis billedet disk vil blive solgt med computeren.

Instruktioner

1 Åbn "Denne computer" ved at klikke på "Start" menuen (Windows ORB) og klikke på "Computer". Højreklik på hovedsystemet drev (normalt drev C) og vælg "Egenskaber". Klik på "Diskoprydning" knappen og vælge alle de tilgængelige muligheder for at fjerne midlertidige filer fra harddisken.

2 Opdater softwaren anti-virus, hvis nødvendigt, og udføre en fuld systemscanning for at kontrollere for og fjerne eventuelle virusinfektioner på computeren.

3 Fjern uønsket software ved at klikke på "Start" menuen (Windows ORB) og klikke på "Control Panel". Klik på "Programmer og funktioner", og vælg derefter den uønsket software ved at klikke på det. Klik på knappen "Fjern / rediger" for at fjerne softwaren fra systemet, og genstart systemet, hvis du bliver bedt om.

4 Opdater operativsystemet ved at klikke på "Start" menuen (Windows ORB) og derefter klikke på "Alle programmer". Klik på "Windows Update" og derefter på "Søg efter opdateringer." Marker felterne ud for de tilgængelige opdateringer, herunder vigtige opdateringer, valgfri opdateringer og driveropdateringer.

5 Installer opdateringerne og genstart computeren, hvis du bliver bedt om, derefter gentage processen ved at tjekke for opdateringer igen, efter at systemet er genstartet, eller efter opdateringerne har installeret. Det kan være nødvendigt at gentage processen flere gange for at få alle tilgængelige opdateringer, da nogle opdateringer ikke vises, før andre er blevet installeret. Fortsæt med at søge efter opdateringer, indtil der ikke mere er til rådighed.

6 Start nogen større software, der bruges regelmæssigt og bruge den indbyggede værktøj til at søge efter softwareopdateringer, typisk placeret under "Hjælp" eller menuen "Funktioner". Rådfør hjemmeside softwareproducenten for den aktuelle version og eventuelle opdateringer eller programrettelser, der er tilgængelige. Tjek for den aktuelt installerede version ved at klikke på "Hjælp" og derefter på "Om".

7 Check for hardware driver problemer ved at klikke på "Start" menuen (Windows ORB) og derefter klikke på "Control Panel". Klik på "Enhedshåndtering" og undersøge det for alle enheder, der er markeret med et udråbstegn eller spørgsmålstegn. Dobbeltklik på afmærkede enheder, og vælg at opdatere driveren. Rådfør webstedet for hardwareproducenten for at få vejledning og opdaterede driver filer.

8 Udfør et filsystem diskkontrollen ved at klikke på "Start" menuen (Windows ORB) og klikke på "Computer". Højreklik på systemdrevet (normalt drev C) og vælg "Egenskaber". Klik på fanebladet "Funktioner" og derefter klikke på "Undersøg nu" under "Error Checking." Marker begge afkrydsningsfelter for at udføre en fuld systemscanning og lade systemet til at genstarte og fuldføre scanningen under boot hvis du bliver bedt.

9 Udfør en fragmentering kontrol ved at klikke på "Start" menuen (Windows ORB) og klikke på "Computer". Højreklik på systemdrevet (normalt drev C) og vælg "Egenskaber". Klik på fanebladet "Funktioner" og derefter klikke på "Defragmenter nu" under "Defragmentering". Klik en gang på systemdrevet (normalt drev C) og vælg "Defragmenter disk" nederst i vinduet.

10 Sikkerhedskopier vigtige filer ved at klikke på "Start" menuen (Windows ORB) og klikke på "Computer". Højreklik på systemdrevet (normalt drev C) og vælg "Egenskaber". Klik på fanebladet "Funktioner" og derefter klikke på "Back Up Now" under "Backup". Vælg "Opsætning Backup" til at sikkerhedskopiere vigtige filer. Vælg "Opret en System billede" for at starte diskbillede skabelsesprocessen.

TIPS

  • Datafiler bør bakkes op dagligt på et flytbart medie, såsom en USB-flashdrev eller ajourføres ved hjælp af en automatisk backup rutine og en separat harddisk. En nylig kopi af vigtige filer skal opbevares på et sikkert sted væk fra computeren og i en separat bygning, når muligt i tilfælde af tyveri eller katastrofe, der gør hele computeren utilgængelige.
  • ikke adgang til filer fra et diskbillede individuelt og, hvis billedet disk skal bruges, vil det overskrive hele drevet med den nøjagtige oplysninger, der var på det, da billedet blev oprettet. Eventuelle datafiler, der er ændret siden da vil vende tilbage til den version på billedet og ændringer vil gå tabt.
  • Ældre versioner af Windows har en mulighed for at komprimere gamle filer i hjælpeprogrammet Diskoprydning, og denne mulighed bør ikke vælges i de fleste tilfælde.

relaterede artikler