Sådan oprettes en Logo i 3D Max

December 12

3D Studio Max er en elite animation og design platform, professionelt konstrueret af et team af avancerede web-udviklere og interface designere. Denne software suite er udstyret med meget forbedrede digitale grafik og visuelle flash effekter, hvilket bringer den teknologiske verden direkte til din computerskærm. Fra hjemmesiden designs til professionelt designet logo koncepter, denne software besidder alle de virtuelle komponenter og nødvendigheder er nødvendige for at få arbejdet gjort.

Instruktioner

1 Vælg den indledende form af dit logo. Klik på "Opret" fanen i menuen øverst på skærmen og vælge "Shapes" værktøj i "Opret" værktøjslinjen. Vælg den type form, du ønsker.

2 Tegn skitserer formen af ​​dit logo design. Træk musen hen over nettet til at skabe en linje. Når du har tegnet den første indledende linje, skal du klikke på linjen og trække det i den retning, du ønsker at skabe den faktiske udformning af dit design. (Gentag denne proces for at skabe det fulde overblik over dit design.)

3 Opret tredimensionelle lag af formen. Højreklik på den aktuelle form, skal du klikke på "Konverter til", og vælg muligheden "Konverter til redigerbar Patch". (Denne handling vil skabe en 3D barriere under den indledende linje du har tegnet.)

4 Forbind lag af formen af ​​dit logo design til at fuldføre den indledende skitse af designet. Nu skal du klikke på "Rediger" fanen i menuen øverst på skærmen. Klik på "Vertex", og vælg "Connect", når "Rediger" værktøjslinjen vises.

5 Indsæt farve til logo design layout. Klik på "Paint" ikonet, som ligger i værktøjslinjen øverst på skærmen. (Dette ikon vil vise et billede af enten en maling spand eller pensel. Ikonet miniature billede vil afhænge af den version af 3D Studio Max, du bruger.) Klik på den farve, du ønsker at bruge, når HTML-farve gitter vises. Træk musen over det område af design, du ønsker at farve.

TIPS

  • Hvis du vælger at tilføje tekst til dit logo design, skal du klikke på fanen "Indsæt" og vælg "Skrifttype" i menuen øverst på skærmen. Når vinduet åbnes, skal du skrive teksten og vælge den typografi, du ønsker. Klik på "Indsæt" og teksten vises på nettet. Klik på teksten for at flytte den til det område af nettet, du desire.For 3D-billeder, er det bedst at duplikere omridset vinkel med succes skabe tredimensionelle vinkel object.Creating et design er altid bedst, hvis der er konstrueret med underliggende former. Altid trække den indledende layout af dit logo design af figurer. Den "Shape" værktøj giver dig mulighed for at skabe præcise former, der er symmetrisk på alle sider, hvilket giver dit logo et mere professionelt udseende.
  • Følg disse instruktioner nøje for at sikre diagrammet af dit design bliver gjort korrekt. Selvom det design, du ønsker, kan variere i udseende, begrebet skabe designet er altid same.3D Max kræver et passende harddisk processorhastighed til at køre effektivt. Vær sikker på din computer opfylder de oprindelige, funktionelle krav for at køre software.Close alle uvæsentlige programmer, som du kan køre, når du begynder at bruge 3D Max undgå bremse din computers hard drive.Save dit design, som du går at undgå fryser der kunne forekomme og forårsage en permanent tab af arbejde.

relaterede artikler