Sådan Juster Firefox CSS Menu Placering

February 19

Firefox er en open source webbrowser til rådighed for gratis online. Du kan tilpasse flere aspekter af Firefox ved at tilføje CSS kode til userChrome.css filen i "Firefox Profiles" mappe. Med udgivelsen af ​​Firefox 4.0, browseren indført en orange menuknap, der erstattede den normale stil fil menuen. Hvis du vil justere, hvor knappen vises, kan du foretage konkrete ændringer i userChrome.css fil. Hvis du skifter mening om ændringerne, kan du blot fjerne den ekstra kode for at vende tilbage browseren til dens standardtilstand.

Instruktioner

1 Start Firefox og klik på "Firefox" menu-knappen i øverste venstre hjørne af vinduet. Rul igen og vælg "Help" og derefter "Fejlfinding information." Et nyt vindue vises i browseren.

2 Klik på "Åbn indeholdende mappe" knappen i afsnittet "Application Basics". "En ny fil menu vises. Dobbeltklik på" krom "mappe derefter højreklikke på" userChrome-example.css "fil inden den og vælge "Omdøb". Indtast "userChrome.css" som navn.

3 Højreklik på "userChrome.css" fil og vælg "Åbn med." Vælg "Notesblok" fra listen over programmer, der vises. Firefox userChrome.css fil åbnes i et Notesblok dokument.

4 Indsæt følgende kode i bunden af ​​dokumentet:

appmenu-knap-container

{

margin-left: 632px vigtigt;

margin-top: 0px vigtigt;

}

navigator-værktøjskasse [tabsontop = "true"] #TabsToolbar

{

padding-venstre: 5px vigtigt;!

padding-top: 17px vigtigt;

padding-højre:! 5PX vigtigt;

}

Change "632" til den vandrette placering på skærmen, hvor du ønsker på menuknappen Firefox til at blive vist og "0" i ovenstående kode til den lodrette placering på skærmen, hvor du ønsker på knappen Firefox menuen vises.

5 Klik på "File" og vælg "Gem". Luk alle åbne forekomster af Firefox og genstart browseren for at se ændringerne.

TIPS

  • Hvis du er utilfreds med ændringerne til Firefox, skal du åbne userChrome.css fil og slette den kode, du har tilføjet at vende Firefox tilbage til standard tilstand.

relaterede artikler