Oplysninger om Toshiba E-Studio 6cP

February 22

E-Studio 6cP er en printer fremstillet af Toshiba. Den 6cP designet til små og mellemstore virksomheder uden store mængder udskrivningsbehov. Udgivet i 2002, E-Studio 6cP var en blandet landhandel, når det kommer til kvalitet.

Specifikationer

Toshiba E-Studio 6cP havde en nominel hastighed på 20 sider pr minut, monokrom og farve. Printeren udskriver i en maksimal ægte opløsning på 1200-by-1200 pixels lovlig-papir. Printeren er udstyret med en 250-siders papir input med fire bakker. Med 64 MB RAM installeret, kan ejere opgradere til en maksimal 512MB for ekstra ydeevne.

Fordele

I en PC World gennemgang nævner Dan Littman, at E-Studio 6cP produceret ren tekst, trykt præcist. Mr. Littman bemærkede også, hvor let det er at navigere printerens menuer og rude kontrol. Han roste printeren som en værdig valg for virksomheder med behov for en lav volumen printer, der effektivt kombinerer kvalitet, pris og lethed-i-brug.

Ulemper

Mens printeren understøtter juridiske mellemstore dokumenter, ejere nødt til at købe en ekstra tilbehør, så printeren til at holde større papir. Hvis du ikke har planer om at opgradere hukommelsen, være forberedt på langsom ydeevne med større dokumenter. Manglen på en ekstra foder betyder, at du bliver nødt til at fjerne din primære papir, hver gang du vil udskrive én ting på noget andet, ligesom en kuvert eller gennemsigtighed ark.