Sådan gendannes en Dell Dimension 2200 PC

March 26

Dell Dimension 2200 er en stationær computer designet til brug i hjemmet eller på kontoret for at få adgang til internettet, type og gemme dokumentfiler, og for at spare andre vigtige personlige filer. Den Dimension 2200 pc leveres med Windows XP Home Edition-operativsystemet forudinstalleret. En funktion, Windows XP tilbyder er evnen til at udføre en "Systemgendannelse", en proces, der genskaber din computer til en tidligere indstilling. Hvis din Dell Dimension 2200 begynder oplever problemer, på grund af vira, såsom begrænset Internet-forbindelse eller problemer med at få adgang til dine filer, kan du udføre en systemgendannelse for at finde et tidspunkt, hvor computeren fungerede korrekt og nulstille computeren til disse indstillinger.

Instruktioner

1 Hit "Start" fanen, der findes i det nederste hjørne af din Dell Dimension 2200 skrivebordet skærm. Rul op og klik på fanen "Tilbehør", find og klik på "Systemværktøjer" og derefter klikke på "Systemgendannelse".

2 Vælg den indstilling, der giver dig mulighed for at vælge et bestemt gendannelsespunkt. En kalender display vises.

3 Brug kalenderen til at vælge en dato, hvor du kender din Dell Dimension 2200 fungerede normalt.

4 Klik på "Næste" for at afslutte. Din Dell Dimension 2200 genstarter automatisk og genåbne under de indstillinger, du har valgt.

TIPS

  • Udfør et system defragmentering med jævne mellemrum, fordi det kan hjælpe din Dell Dimension holde kører hurtigt og gnidningsløst.
  • Nogle vira kan forhindre "Systemgendannelse" funktionen i at fungere korrekt.