Sådan diagnosticere en computer bundkort

August 14

Sådan diagnosticere en computer bundkort


En bundkort er ryggen af ​​din computer, enheden i hvilken alle andre komponenter er tilsluttet. Når et bundkort begynder at gå dårligt, kan det vise alle former for unaturlig adfærd, herunder systemnedbrud, tilfældige genstarter og start fiaskoer. Som bundkort spørgsmål kan spejle mange andre typer af systemproblemer, kan diagnosticere bundkort problemer være svært. Men der er nogle trin, du kan tage for at strømline den diagnostiske proces.

Instruktioner

1 Isoler problemet gennem præcis diagnose af symptomerne. Opnå dette ved krydsreferencer symptomerne manifesterer mod det sandsynlige bundkortet, der svigter. For eksempel, hvis din lyd kvalitet pludselig formindskes, har du sandsynligvis et problem med lyden port på bundkortet. Hvis videokvaliteten indeholder artefakter (grafiske anomalier), har du sandsynligvis et problem med video card slot på dit bundkort.

2 Anskaf en computer, der har en verificeret arbejder bundkort. Mens der er ingen garanti for, at enhver computer er 100 procent fejlfri, få et ekstra computer, der i det mindste ikke manifestere samme symptomer som dem, der opleves med computeren.

3 Swap det potentielt fornærme del og læg det i den funktionelle computer. Test del under lignende forhold. For eksempel, spille det samme spil, der forårsager problemer eller den samme sang, der udløser forringet lyd. Hvis problemet fortsætter med at manifestere på den anden computer, den sandsynlige årsag er den del selv og ikke computerens bundkort. Hvis problemet ikke opstår på arbejdsmiljøet computer, dit bundkort er den sandsynlige årsag.


relaterede artikler