Sådan gendannes Gamle Billeder brug af software

July 16

Sådan gendannes Gamle Billeder brug af software


Lange-skattede billeder kan gendannes til deres tidligere storhed ved hjælp af computer software. Adobe Photoshop Elements er fremragende til farvekorrektion, reparation af flænger, folder, manglende brikker og farvning af sorte og hvide fotos. Det er billigere end den fulde version af Adobe Photoshop og ofte kommer der følger med printere, scannere og kameraer. Gendannelse gamle fotos med software kan være tidskrævende, da det kræver detaljeret arbejde og tålmodighed, men resultaterne er givende.

Instruktioner

1 Color korrektion er en af ​​de nemmeste foto restaureringer at udføre. Lav en kopi af baggrundsbilledet på paletten Lag. Klik på Forbedre rullemenuen. Hvis dit billede er falmet eller ikke lyse nok, skal du vælge lysstyrke og kontrast indstillinger. Træk mærkerne, indtil du er tilfreds med dit billede. Hvis fotoet har en rød, gul eller blå støbt, vælg Juster farve og korrigere billedet i Cast-vinduet Color.

2 Farvelægge sorte og hvide fotos med transparente farvelag. Åbn billedet i Elements. I lagpaletten, duplikere baggrundslaget, oprette en tom lag over to eksemplarer lag og fyld laget med en kød tone, ved hjælp af maling spand værktøj. I lagpaletten, indstille lag mode til Color. Gør dette for alle følgende lag, du opretter. Grib pensel værktøj fra værktøjer paletten og vælg en farve til motivets hår. Opret et nyt lag, og fyld i håret med børsten. Opret yderligere lag til øjenfarve, makeup, hvert stykke tøj og genstande eller rekvisitter. Juster opacitet af hvert lag, mens i farvetilstand, indtil du er tilfreds med resultatet.

3 Et stærkt beskadiget fotografi kan repareres ved hjælp af stempelkloningsværktøjet. Åbn billedet og oprette en kopi af baggrundslaget. I Tools pallete, klik på stempelkloningsværktøjet. Find et område af billedet, som du kan bruge til at erstatte eventuelle manglende pletter, ridser eller tårer. At reparere en tåre på motivets ansigt, hold "Alt" tasten nede og klik på det område, du ønsker at kopiere til lappe skaderne. Klik nu på det skadede område. Når du flytter Clone Stamp over det, vil værktøjet kopierer tidligere valgte område i det nye område.

4 Efter at manipulere billedet, den nyrestaurerede fotografiet er nu klar til at blive udskrevet på fotografisk papir og kan nydes i mange år fremover.

TIPS

  • Hver fotografiet er anderledes. Mængden af ​​ændringer kan variere. Overvej de trin, der er anført ovenfor som ramme for dit projekt, men nappe vejledningen for at imødekomme de unikke behov i din reparation job.
  • Gem hyppigt for at undgå at miste data.

relaterede artikler