Hvordan checker jeg en printer Jetdirect-kort?

August 4

Installation af en jet direkte kort i din printer, vil tillade flere brugere at dele funktionaliteten af ​​enheden. Ved at oprette printeren som en netværksprinter, kan du øge produktiviteten i dit kontor og samtidig fjerne udgifterne til at give alle dine medarbejdere deres egne desktop printere. Installation af jet direkte kortet er ikke svært, men det er vigtigt at vide, hvad de skal gøre, når noget går galt.

Kontroller printerens IP-adresse

Når det er oppe og køre på dit lokale netværk, vil din printer har sin egen unikke IP-adresse. Denne adresse identificerer printeren og giver brugerne mulighed for at få adgang til det. Sådan kontrolleres IP-adressen på printeren, skal du trykke på "Menu" knappen, indtil den direkte menu jet vises, og derefter navigere gennem vejledningen for at finde printerens IP-adresse. For at sikre, at printeren kommunikerer med netværket, skal du gå til din computer, skal du klikke på "Start" og derefter "Kør" og skriv "CMD" i kassen. Når DOS-vindue åbnes, skriv "ping", og IP-adressen. Hvis du ser et svar, du ved, at printeren er oppe at køre på netværket. Hvis der ikke er noget svar, skal du kontrollere netværkskablet for at sikre det sidder rigtigt.

Swap Out Jet Direct Card

Hvis du ikke kan få din jet direkte kort til at arbejde i printeren, skal du prøve at fjerne kortet og placere den i en anden printer. Hvis kortet fungerer i sin nye placering, du ved, at kortet er godt og problemet ligger med printeren (sandsynligvis med forbindelsen mellem printeren og netværkskortet). Hvis strålen direkte kort ikke arbejde i en anden printer, du ved, at den er defekt og skal udskiftes.

Opdater firmwaren

Hvis det har været et stykke tid siden du installerede jet direkte kort i printeren, kan firmwaren vel være forældet. For at opdatere firmwaren, kan du gå til producentens websted og se efter en opdatering. Du kan kommunikere med printeren over netværket, ved hjælp af de specifikke instrukser, som hardwareproducenten.