Sådan nemt Sæt Ribbon kabler

August 2

Integrated Drive Electronics (IDE) harddiske og optiske drev tilsluttes til bundkortet gennem en 40-bens fladkabel og en 4-polet strømkabel. Den fladkabel overfører data mellem bundkortet og enheden. IDE fladkabler er store, flade, ribbede kabler, der har tre stik: en på hver ende, og en nær midten.

For at genoprette en harddisk eller optisk drev til en computer, vedhæfte fladkablet på bagsiden af ​​drevet og til den rigtige slot på bundkortet.

Instruktioner

1 Luk computeren ned. Tag netledningen fra bagsiden af ​​sagen. Løsn de skruer, der fastgør tilfælde dække til computeren.

2 Træk tilbage tilfælde dække fra computeren. Tryk på chassiset til jorden selv. Sæt IDE fladkabel til 40-bens stik - den bredeste slot - på bagsiden af ​​harddisken eller det optiske drev.

3 Sæt den anden ende af IDE fladkabel til 40-pin IDE1 eller IDE2 slot på bundkortet. Saml computeren.

TIPS

  • Hvis du bruger harddisken eller det optiske drev som en mester, eller primære enhed, fastgøre stikket i midten af ​​båndet kabel til IDE slot. Hvis du bruger harddisken eller det optiske drev som slave, eller sekundær, enhed, fastgøre stikket på den fjerneste ende til IDE slot. Du kan ikke køre en harddisk eller optisk drev som slave-enhed, medmindre du også har tilsluttet en master-enhed til den samme IDE-kabel.
  • Tilslut IDE kablet til IDE2 slot, hvis du allerede har en anden enhed er forbundet til IDE1 slot.
  • Rør ikke ved indersiden af ​​en computer uden først jordforbindelse dig selv. Elektrostatisk afladning (ESD) eller statisk elektricitet, kan permanent skade computerudstyr.

relaterede artikler