Kan du overføre filer til en harddisk ved hjælp af et Ethernet-kabel?

October 1

Kan du overføre filer til en harddisk ved hjælp af et Ethernet-kabel?


Ethernet-kabler giver en effektiv måde at overføre data mellem din computer og en ekstern harddisk. Med overførselshastigheder på op til 100 Mbps, kan du hurtigt og pålideligt gemme indhold på dine eksterne lagerenheder til at gemme gamle filer, oprette en sikkerhedskopi af din nuværende system eller overføre filer mellem forskellige enheder.

Ethernet-stand harddiske

Ikke alle harddiske understøtter Ethernet kabelforbindelser. Harddiske, der understøtter Ethernet-forbindelser generelt eksisterer til brug på netværksservere. Tjek de tilgængelige porte på bagsiden af ​​din harddisk. Hvis du ser en port, der ligner en stor telefonstik, kan du tilslutte et Ethernet-kabel mellem computeren og eksternt drev til at overføre filer. Windows genkender automatisk enhver kompatibel harddisk, som du tilslutter og gør det klar til brug.

Routere

Forskellige typer routere er til for at give dig mulighed for at oprette forbindelse til netværksenheder. Du kan bruge en Ethernet til USB adapter til at forbinde din harddisk til en computer, der ikke har en ledig Ethernet-port. En anden mulighed indebærer anvendelse af en Wi-Fi-router med en ledig USB-port til at tilslutte din harddisk over din Wi-Fi-netværk. For at bruge en Wi-Fi-router, skal du tilslutte din harddisk til en ledig USB-port på bagsiden af ​​din router. Forudsat at du opretter forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk knyttet til harddisken, kan du få adgang til drevet via Windows Netværks- og delingscenter.

Adgang til andre computere

Et Ethernet-kabel giver en måde at oprette forbindelse til en anden computers harddisk så godt. Du kan tilslutte en ekstern harddisk til en anden computer, eller du kan tilslutte direkte til computeren for at få adgang til interne harddisk. Opsætning af en Ethernet-forbindelse kræver, at du først forbinde begge computere via en hub, switch eller router og tilslutning af en ekstern harddisk til en af ​​computerne, hvis det ønskes. Når du tilslutter computere og enheder, kan du få adgang til harddisken eller en tilsluttet ekstern harddisk gennem sektionen Network. Find afsnittet Netværk ved at aktivere Charms bar og søge efter "Netværk".

Transfer brugerkonti

Windows indeholder et hjælpeprogram kaldet Windows Overførsel. Forbind begge dine computere ved hjælp af et Ethernet-kabel, og derefter starte Let overførsel guiden på din nye computer. Adgang til Charms bar, og bruge søgefunktionen til at finde Windows Overførsel. Når guiden overførsel lanceringer, kan du følge anvisningerne for at vælge de data, brugerkonti og andre data, du vil overføre til din computer. Guiden fører dig gennem processen og overfører data ved hjælp af din Ethernet-forbindelse fra din gamle computer til den nye.


relaterede artikler