Hvordan skal tjekkes Netværk Internet båndbredde Usage

June 26

Hvordan skal tjekkes Netværk Internet båndbredde Usage


Microsoft indeholder et værktøj i nogle af sine operativsystemer til at overvåge din båndbredde på alle dine netværkskort. Hvis du ikke har Microsoft Network Monitor, skal du gå til Microsofts websted for at hente netværket skærm uden omkostninger. Dette program giver dig mulighed for at vælge, hvilket netværk adapter, du vil overvåge og registrerer trafik på en log, som du kan læse, når du er færdig med at overvåge netværket. Programmer som dette er nyttige, når du vil spore problemer eller angreb på din internetforbindelse.

Instruktioner

1 Gå til Microsofts netværk monitor download-side, og klik på linket for den pågældende pakke, enten 32-bit eller 64-bit version (se Resources). Dette henter skærm til computeren.

2 Åbn den downloadede fil og klik på "Ja".

3 Klik på "Næste" for at springe den indledende materiale. Accepter vilkårene i licensaftalen, og klik på "Næste".

4 Fortsæt efter installationen, indtil du helt installere programmet via guiden.

5 Åbn netværket skærmen ved at klikke på din "Start" menuen, klikke på "Alle programmer" rulle til "Microsoft Network Monitor" og klikke på "Microsoft Network Monitor."

6 Klik på "Ny Capture" lige under den øverste menu. Klik på "Start" for at starte overvågningen. Klik på "Stop", når du er færdig med optagelsen. Afhængig af mængden af ​​trafik på din computer, skal du muligvis vente lidt tid mere end normalt, hvis du ønsker at fange en betydelig log over dit netværk. For små DSL netværksforbindelser, prøv at fange dit netværk i cirka tre minutter eller mere. Hvis du kører denne skærm på en stor server med tung trafik, dog bør du holde det for kun et par sekunder for at forhindre en stor efterspørgsel ressource og overvældende store kævler.


relaterede artikler