Sådan Tilføj en YouTube video til en Blogger Sidebar

December 31

Sådan Tilføj en YouTube video til en Blogger Sidebar


Hvis du er træt af kedelige links, tekst og billeder på din Blogger sidebar, overraskelse besøgende med en video. YouTube, online video deler arbejdsplads, giver brugerne mulighed for at få fat i HTML video kode fra alle video og integrere den på en webside. Ved at tilføje en HTML-gadget til din blog, kan du indsætte YouTube-video koden i gadget og indsætte gadget i din sidebar. Brugere, der har set din blog vil så se videoen, når de besøger din blog.

Instruktioner

1 Åbn din browser og gå til YouTube.com. Vælg fra en liste over anbefalede videoer eller gøre en søgning efter en bestemt video. Klik på videoen og det begynder at spille. Klik på "Pause" for at holde pause videoen.

2 Klik på knappen "Del" under videoen, og klik derefter på "Indlejring". En tekstboks indeholder HTML-kode vises. Klik på tekstfeltet for at markere teksten, højreklik derefter den fremhævede tekst og klik på "Kopier". Windows kopierer HTML til systemets udklipsholder.

3 Besøg din konto side Blogger. Denne side indeholder en liste over dine aktuelle blogs. Hver blog navn vises i et separat afsnit. Hvert afsnit indeholder et link "Design" i forbindelse med den blog.

4 Klik på linket "Design" i en af ​​sektionerne. "Tilføj og Arranger Sideelementer" åbnes.

5 Klik på linket "Tilføj en Gadget" placeret på sidelinjen for at åbne "Tilføj en Gadget" vinduet. Klik på "HTML / JavaScript" og "Configure HTML / JavaScript" pop-up vindue åbnes. Dette vindue indeholder en "Titel" tekstfeltet og en "Indhold" tekstfeltet.

6 Skriv en titel til din video i "Titel" tekstfeltet, derefter højreklikke et vilkårligt sted inde i "Indhold" tekstfeltet.

7 Klik på "Indsæt" for at indsætte HTML du har kopieret fra YouTube-webstedet. Klik på "Gem" og derefter klikke "Preview". Din blog åbnes i et preview-fane eller vindue og viser YouTube-video i indholdsoversigten.

TIPS

  • Navnet på den YouTube-video du tilføjer vises under "Tilføj Gadget" linket på "Tilføj og Arranger Sideelementer" side. For at fjerne videoen fra sidelinjen, skal du klikke på linket "Rediger" ud for den video, du ønsker at fjerne, og klik derefter på "Fjern".