Sådan Gør din egen gratis hjemmeside til Put videoer & billeder på

August 18

Sådan Gør din egen gratis hjemmeside til Put videoer & billeder på


Hjemmesider er nyttige både til arbejde og professionelle formål og bare for at dele billeder og video af særlige begivenheder med familie og venner. Opbygning af et websted kan være en vanskelig og dyr proces, hvis du starter fra bunden. Men flere værter giver dig mulighed for at tilmelde dig et underdomæne af deres eget domæne gratis, og de giver dig nem at bruge værktøjer og skabeloner til at gøre din egen hjemmeside, der indeholder videoer og billeder.

Instruktioner

Wordpress

1 Gå til Wordpress hjemmeside og klik på "Tilmeld dig nu", og skriv dit nye brugernavn og kodeord. Indtast din email adresse for at bekræfte registreringen, og klik på "Opret blog" linket.

2 Klik på "Appearances", som er under afsnittet "Temaer" i kolonnen til venstre. Vælg en skabelon design til din blog og klik på "Anvend". Klik på "Tilføj Post" for at starte dit første indlæg. Indtast tekst i boksen, tags i "tags" på højre, og vælg en kategori.

3 Klik på "billeder" ikon, som er en lille firkantet billede på værktøjslinjen, og find de billeder på din computer, du vil bruge. Klik på "Vælg".

4 Find den video online, som du vil bruge, og kopiere indlejre kode under den. Klik på "HTML" fanen øverst til højre på dit indlæg, og indsætte koden i. Klik på "Preview" for at se din hjemmeside og tjekke for fejl, og klik derefter på "Publish".

Blogger

5 Gå til Blogger hjemmeside og klik på "Tilmeld mig." Indtast dit nye brugernavn og adgangskode, og indtaste din e-mail-adresse for at registrere.

6 Gennemse skabelonerne på næste side og vælge en, klik på "Anvend på blog." Klik på "Nyt indlæg" og indtaste tekst, så skriv tags i tag boksen under posten.

7 Klik på "billeder" ikon, som er en lille firkantet billede på værktøjslinjen, og find de billeder på din computer, du vil bruge. Klik på "Vælg".

8 Find den video online, som du vil bruge, og kopiere indlejre kode under den. Klik på "HTML" fanen øverst til højre på dit indlæg, og indsætte koden i. Klik på "Preview" for at se din hjemmeside og tjekke for fejl, og klik derefter på "Publicer indlæg."

tumblr

9 Gå til Tumblr hjemmeside og indtaste din e-mail-adresse, en ny adgangskode og et navn til din hjemmeside, så klik på "Tilmeld dig".

10 Klik på "Temaer" for at vælge et design skabelon, og klik derefter på "Udseende" for at ændre farven på billeder og tekst.

11 Klik på "Tekst" og indtaste tekst i postkassen. Klik på "Upload foto" øverst til højre for at vælge og importere billeder fra din computer. Klik på "Publish", når du er færdig.

12 Gå til dit betjeningspanel og klik på "Video" øverst til højre. Vælg "Embed video" og indsæt i kode, eller vælg "Upload en video," vælg filen fra din computer, og klik på "Upload". Klik på "Publish", når du er færdig.

13 Vælg "Tekst" og indtaste en titel og information ind i tekstfeltet. Klik på ikonet billedet for at uploade et billede fra din computer til at ledsage teksten. Klik på "Eksempel for at se dit indlæg, og vælg derefter" Opret indlæg. "

TIPS

  • Upload din video online, hvis det er gemt på din computer, så du kan bruge denne hjemmeside indlejringskode.

relaterede artikler