Sådan Konverter PMD filer til PDF-filer

March 23

Sådan Konverter PMD filer til PDF-filer


En PMD-fil er en PageMaker-fil. Adobe PageMaker er software, der bruges til at skabe fagpresse, såsom brochurer og nyhedsbreve. PageMaker er i stand til at importere billeder, tekst og andre elementer fra andre Adobe-programmer til at indarbejde i publikationen. Dokumenter oprettet ved hjælp PageMaker er ikke nemt overføres, medmindre modtageren også har PageMaker-programmet. Det er relativt nemt at konvertere PageMaker-filer til PDF-filer, som er meget lettere at overføre på tværs af platforme og kan åbnes og udskrives fra ethvert operativsystem.

Instruktioner

1 Gå til Adobes hjemmeside og downloade Acrobat Distiller og Adobe PostScript. Disse tilføjelser er nødvendige for at konvertere PMD-filer til PDF-filer. Følg vejledningen på skærmen for at installere dem på din computer.

2 Åbn Adobe PageMaker fra dit program menu, som kan tilgås ved at klikke på startknappen nederst i venstre side af skærmen.

3 Klik på "File" og "Open" i Adobe PageMaker. Naviger til PMD-fil, du vil konvertere. Dobbeltklik på filen for at åbne den.

4 Klik på "File" i din PMD dokument. Klik på "Export" og vælg "PDF". Dette vil åbne et nyt vindue. Pagemaker vil give dig mulighed for at vælge mellem "print" eller "skærmen" PDF. Vælg på skærmen, hvis du bare vil dele din PDF over internettet. Hvis du ønsker at printe den ud, vælge print. Den sidstnævnte mulighed genererer en større fil, som vil tage mere plads på din computer.

5 Vælg indstillinger for din fil. For eksempel kan du vælge "sikkerhedsindstillinger", "Doc info" eller "Hyperlinks". Hver option giver dig forskellige indstillinger at vælge imellem. Når færdig, skal du klikke på "Eksporter". Vælg den placering, hvor du vil have dit dokument skal gemmes. Klik på "Gem".


relaterede artikler