Sådan Set Up en Ad hoc-netværk på Windows XP

October 30

Sådan Set Up en Ad hoc-netværk på Windows XP


Et ad hoc-netværk indebærer adgang til internettet ved trådløs tilslutning til en computer, der allerede har en etableret internetforbindelse. Et ad hoc-netværk er ideel til at skabe et mindre netværk inden for en allerede etableret netværk for printer og fildeling formål. Oprettelse af et ad hoc-netværk er ganske enkel og kræver kun et par indstillingerne justeres i Windows XP netværksforbindelse kontrolpanel.

Instruktioner

1 Højreklik ikonet for trådløs i nederste højre hjørne af Windows XP-skrivebordet. Ikonet er placeret inden for proceslinjen i Windows. Vælg "Vis tilgængelige netværk" for at få vinduet Connection Wireless Network.

2 Vælg "Skift avancerede indstillinger" i venstre side af vinduet for at opdrage Egenskaber for trådløs netværksforbindelse.

3 Vælg fanebladet "Trådløse netværk". Vælg "Tilføj ..." under "Foretrukne netværk" for at få vinduet Egenskaber for trådløst netværk.

4 Indtast et navn til ad hoc-netværket i tekstfeltet mærket "SSID".

5 Marker afkrydsningsfeltet mærket "Dette er en compter-til-computer-netværk." De-markere afkrydsningsfeltet som hedder "The nøgle angives automatisk for mig."

6 Vælg den ønskede kryptering type fra "Data Encryption" drop-down menuen. Indtast en adgangskode i tekstfeltet mærket "netværksnøgle" og gentage den samme adgangskode i bekræftelsesfeltet direkte under. Vælg "OK" for at oprette netværket.

7 Gentag trin 1 på den anden computer. Vælg den nyoprettede ad-hoc-netværk og indtaste adgangskoden, når du bliver bedt om at tilslutte den anden computer til ad hoc-netværk.