Sådan fjernes Javascript fra Word-dokumenter

May 10

Hvis du kopierer tekst fra en webside og indsætte det i et Word-dokument, kan du bemærke, at dokumentets formatering er anderledes end det viste på skærmen. Du kan også se, at du har problemer korrigere formateringsproblemer. Det sker, når JavaScript indlejret i websiden bliver overført til Word-dokumentet sammen med den kopierede tekst. Fjernelse af Javascript kan du formatere teksten som du ville gøre i enhver Word-dokument.

Instruktioner

Fjern Javascript fra Word 2007-dokumenter

1 Åbn dokumentet i Microsoft Word.

2 Klik på "Office" -knappen i øverste venstre hjørne af skærmen.

3 Klik på "Gem som" og vælg "Andre formater."

4 Vælg "Plain Text" fra "Gem som type" pull-down menuen. Klik på "OK" for at bekræfte, at du vil gemme dokumentet i .txt-format. Ved at gemme dokumentet i tekstformat, vil du blive slette alle formatering i dokumentet, og alle indlejret JavaScript.

5 Luk dokumentet i Word.

6 Klik på Word "Office" -knappen og vælg "Åbn". Klik på "All Text Files" fra "Type" pull-down menuen og vælg den .txt fil, du lige har oprettet. Klik på "OK" for at åbne filen.

7 Klik på "Gem som" og vælg "Word-dokument." Klik på "OK". Nu kan du redigere og formatere filen som du ville enhver Word-dokument.

Fjern Javascript i ældre versioner af Word

8 Åbn dokumentet i Microsoft Word.

9 Klik på fanen "Filer" og vælg "Gem som".

10 Vælg "Plain Text" fra "Gem som type" pull-down menuen. Klik på "OK" for at bekræfte, at du vil gemme dokumentet i .txt-format. Ved at gemme dokumentet i tekstformat, vil du blive slette alle formatering i dokumentet, og alle indlejret JavaScript.

11 Luk dokumentet i Word.

12 Klik på fanen "Filer" og vælg "Åbn". Klik på "All Text Files" fra "Type" pull-down menuen og vælg den .txt fil, du lige har oprettet. Klik på "OK" for at åbne filen.

13 Klik på "Gem som" og vælg "Word-dokument." Klik på "OK". Nu kan du redigere og formatere filen som du ville enhver Word-dokument.