Sådan ansøger Technology til Business Information Systems

May 6

Sådan ansøger Technology til Business Information Systems


Forretning informationssystemer er data management værktøjer, der administrerer alle nødvendige data af et selskab. De mest almindeligt anvendte business informationssystemer er lagerstyring, salg tracking og indkøb og bestilling af systemer. En almindelig anvendelse af teknologi til erhvervslivet informationssystemer er, når det automatiserer informationsoverførsel til business informationssystem.

Instruktioner

1 Brug stregkoder trykt med værkstedet kontrolnumre. Udskriv disse etiketter med unik del og serienummer kombinationer. Fastgør etiketterne til alle råvarer, kits og produkter på lager. Opsæt stregkodelæsere på alle modtagende, forsendelse og materiale sporing steder materiale. Brug stregkodelæsere til at scanne elementer, som de er modtaget, behandlet og afsendt. Automatisering med stregkodelæsere forhindrer menneskelige fejl i indtastning af data.

2 Kombiner stregkodeetiketter med radiofrekvens identifikation tags. RFID-tags tillader opgørelse der skal tælles med en enkelt radiofrekvens signal med en læsning af hvor mange signaler blev modtaget. Hvis hver RFID-tag også er skabt med en unik identifikator, manglende opgørelse findes, så snart dens signal er placeret, og nogen er sendt til at hente den.

3 Tilføj unikke RFID strips til hver enkelt medarbejders badge. Denne teknologi gør det muligt badge læsere til at blive brugt som arbejdskraft sporingssystemer som godt. RFID-læsere bundet til arbejdsmarkedet sporing modulet i virksomheden informationssystem kan fjerne papiret tid kortet og hulkort bruges til ur i og ud af anlægget.

4 Opsætning digitale kameraer med plug-and-play-forbindelser på alle inspektion stationer. Når et defekt produkt er fundet, skal kvalitetskontrollen personale bruge kameraet til at tage et billede af elementet. De kan derefter straks hente billede og vedhæfte det til et problem rapport eller afvigelsen rapport. Kvaliteten ingeniør vil så modtage rapporten sammen med et billede af problemet. Dette fremskynder analyse af problemet, og forbedrer kommunikation som til defekten.

5 Placer computere og skærme på montagearbejde stationer og kvalitet kontrol stationer. Input alle tegninger, testprocedurer og monteringsvejledning i en data-bibliotek. Opsætning alle disse arbejdsstationer til det interne computernetværk, så medarbejderne kan se tegninger og andre nødvendige oplysninger, som de arbejder. Denne teknologi eliminerer behovet for papir tegninger. Ved at have medarbejderne til at se på de digitale versioner, kan det informationssystem sættes op til kun at vise de nyeste versioner af tegninger og dokumenter. Dette eliminerer risikoen for brugerne bygning produkt til gamle udgaver.


relaterede artikler