Sådan Link et navn i et blogindlæg på et link på Blogger

April 11

Nævn en persons navn på din blog og link til hans Blogger blog råd dine læsere nyttig indsigt i denne person med et enkelt klik. Giv en beskrivelse af linket, hvis din blogging platform tillader det, så dine læsere kan se disse oplysninger, når de musen over linket. Alternativt kan du medtage tekst efter linket forklarer hvorfor du har indsat et link til Blogger i dit indlæg til gavn for læsere, der ikke vil klikke en indlejret link, hvis det ikke er mærket.

Instruktioner

1 Naviger til Blogger blog og den specifikke stilling, som du vil linke. Dobbeltklik på webadressen i browserens adresselinje, højreklik og vælg "Kopier".

2 Åbn et eksisterende indlæg eller oprette en ny i din blog og skriv det navn, du ønsker at forankre i et link. Træk musen over navnet for at fremhæve det, og klik derefter på knappen "Link" over vinduet.

3 Højreklik i feltet URL og vælg "Sæt ind". Angiv en beskrivelse af bloggen - for eksempel, "Davids Awesome Blog: Hvorfor jeg er Awesome" - hvis en beskrivelse felt eksisterer. Hvis ikke, omfatter tekst efter personens navn forklarer hvorfor du har linket til denne blog. Personens navn vil blive knyttet til bloggen URL når du udgiver dit indlæg.


relaterede artikler