Sådan manuelt Afinstaller Forkert Audio Driver

April 18

En lyd driver eller lyddriveren er software, der gør det muligt for en computer til at bruge et lydkort. Lydkort kræver særlige drivere afhængigt af modellen af ​​lydkortet og operativsystem på din computer. Installation af en lyd driver beregnet til en anden lydkort eller operativsystemet kan resultere i systemfejl, og systemet kan ikke afspille lyde ordentligt. Inkompatible bilister bør afinstalleres straks for at undgå fejl.

Instruktioner

1 Klik på "Start", højreklik på "Computer" og klik på "Administrer".

2 Klik på "Enhedshåndtering" og derefter dobbeltklikke på "Sound, video og spil." I nogle tilfælde kan enheder med upassende drivere blive opført under kategorien "Andre enheder".

3 Højreklik på lydkortet, og klik på "Egenskaber". Vinduet enhedens egenskaber åbnes.

4 Klik på fanen "Driver", klik på "Uninstall" og derefter bekræfte, at du ønsker at afinstallere driveren.

5 Genstart computeren.

TIPS

  • Et lydkort fungerer ikke uden de nødvendige drivere. Efter afinstallation drivere, skal du installere nye drivere, før enheden vil fungere.
  • Hvis du tidligere har haft en driver installeret til dit lydkort, der fungerede korrekt, kan du klikke på "Annuller opdatering" knappen under fanen "Driver" for enheden i stedet for at afinstallere driveren. Den "Driver Roll Back" kan du fjerne den aktuelle driver og gøre enheden vende tilbage til den forrige driver.

relaterede artikler