Sådan Gør din egen gratis RPG

August 26

Mange moderne videospil udnytte spil motorer til at forbedre hastigheden af ​​udviklingen samt mindske arbejdsbyrden. Bethesda Softworks, anvendes eksempelvis den Gamebryo motor. Mens lignende spil motorer kan koste hundreder og sommetider tusindvis af dollars for en licens, der er mange kvalitet, gratis spil motorer til rådighed til at hjælpe dig gøre din gratis RPG. Nogle af disse spil motorer kræver omfattende viden om programmeringssprog som C ++, Ruby, Python eller Mørk Basic, mens andre er i stand til at producere komplette spil uden behovet for at skrive en eneste linje kode. Uanset motorens effekt anvendt, kan lære nogle programmering færdigheder hjælpe indstille din RPG ud fra resten ved at tillade mere kontrol over spillets funktionalitet og evnen til helt at tilpasse alle aspekter af dit RPG.

Instruktioner

Realiseringen af ​​et gratis RPG

1 Beslut dig for en gratis RPG spil motor til at bruge. Overvej hvilke funktioner du ønsker din RPG at have, og som motorer vil tillade dig at inkludere dem på en måde, som du er komfortabel at gennemføre. Forskning motoren til at bestemme, hvor meget programmering viden er nødvendig, hvis nogen, at bruge det. Download din valgte RPG motor og installere den.

2 Begynd planlægningen udviklingstrin. Undgå fristelsen til at begynde udvikling på dit hovedprojekt uden korrekt planlægning det ud. Skriv historien bag din RPG. Opret dine karakterer, definere deres personligheder, deres måde at tale, og deres rolle i dit spil. Udvikle plottet og tidslinjen for begivenheder for dit spil. Kortlægge din spillets vigtigste quests ved hjælp af en flowchart, og oprette et separat flowchart for eventuelle sidemissioner, du ønsker at stille til rådighed.

3 Brug din foretrukne grafik editor, begynde at oprette de sprites til din RPG. Hent royalty-fri sprites, hvis du ikke ønsker at oprette din egen grafik. Gem alle filer relateret til dit spil i samme mappe, herunder eventuelle tekstfiler, du har oprettet under planlægning samt dine flowcharts.

4 Find nogle nybegynder tutorials til din valgte spilmotor. Læs så meget som du kan om motoren. Lær alle funktioner og hvordan man bruger det. Følg sammen med hver tutorial og bygge nogen eksempel spil tutorial bruger, mens du læser for at få erfaring med at bruge motoren. Opret flere kort test spil til at sætte hvad du har lært i brug, og muligvis få nogle nye ideer i processen.

5 Begynd udviklingen af ​​din RPG, når du har fået nok tillid til din viden om dit valgte motor. Overvej at oprette hele dit spil verden først, såsom verdenskortet. Opret hver by individuelt når verdenskortet er færdig. Tilføj din NPC og søgen karakterer efter hele spillet verden er færdig.

6 Planlæg alle in-game events omhyggeligt. Gem dit projekt og teste det ofte. Test hver funktion til at sikre, at den opfører sig som forventet. Tag noter, hvis en funktion ikke opfører sig, som du forventede, at det. Re-planlægge eventuelle makker ret funktioner, før du forsøger at rette dem.

7 Test dit spil, når du er færdig med det. Byg en eksekverbar version ved hjælp din motorens compiler til at skabe en stand-alone pakke til din RPG. Hent Inno Setup 5 at begynde at gøre din brugerdefinerede installationsprogram til dit spil.

8 Kør Inno Setup 5 fra din Programmer menuen. Klik på "Wizard" i den øverste værktøjslinje for at begynde at oprette din RPG spillets installationsprogram. Klik på "Næste" i Inno Setup Script Wizard at indtaste dit RPG'er navn, versionsnummer, og udvikler navn og hjemmeside. Klik på "Næste". Lad "Application destination basismappen" på sit standard. Indtast dit RPG'er navn i 'Application mappenavn "tekstfeltet. Klik på "Næste". Klik på "Gennemse" for at vælge dit spil eksekverbare. Klik på "Tilføj fil (er)" og / eller "Tilføj mappe" for at tilføje filer eller mapper, dit spil skal køre. Klik på "Næste".

9 Indtast det navn, du ønsker dit spil mappe til at blive kaldt i menuen Start. Klik på "Næste". Åbn din foretrukne teksteditor til at skrive alle oplysninger licens du ønsker at blive inkluderet med dit spil. Gem filen på dit skrivebord. Gentag processen for alle oplysninger, du ønsker at blive vist før dit spil er installeret, og oplysninger, som du ønsker at blive vist efter dit spil er installeret. Klik på "Næste".

10 Vælg de sprog, du ønsker din installatør for at være til rådighed. Bemærk, at det i væsentlig grad kan øge størrelsen af ​​din installatør, hvis du skulle vælge alle sprog i listen. Klik på "Næste". Spring afsnittet Compiler indstillinger ved at klikke på "Næste" igen. Klik på "Næste" på Setup Preprocessor skærmen Inno at bruge direktiver standard compiler. Klik på "Udfør". Klik på "Compile" i øverste værktøjslinje, når Inno Setup Script Wizard lukker. Klik på "Åbn mappe" og kopiere dit spil installationsprogram til dit skrivebord. Brænd dette installationsprogram til en tom cd eller sætte det på et USB-drev til at distribuere til dine venner og familie.

TIPS

  • Omhyggelig planlægning vil ikke kun bidrage til at øge chancerne for dit spil blive en succes, men også vil hjælpe med at holde dig motiveret og vejledt mens du udvikler din RPG.
  • Undgå kliché historier eller tegn. Kom op med en rigtig god grund til at gøre dit spil, og gøre det noget ingen nogensinde har set før.
  • At lære at programmet vil øge din evne til at udvikle gode spil. Python er et af de mest anbefalede sprog til begyndelsen programmører.
  • Omhyggelig planlægning vil ikke kun bidrage til at øge chancerne for dit spil blive en succes, men også vil hjælpe med at holde dig motiveret og vejledt mens du udvikler din RPG.
  • Sørg for at følge alle oplysninger licens ved brug af andre folks sprites, grafik eller andet indhold, du ikke opretter. For at sælge dit spil, skal du enten bruge alle originale indhold, som du ejer alle rettigheder til, eller har skriftlig tilladelse til at bruge en andens indhold.
  • Test dit spil ofte. Test efter hver større ændring eller tilføjelse vil hjælpe dig med at holde på toppen af ​​eventuelle fejl eller irritationsmomenter. At sikre dit spil er poleret, før du slipper den i naturen vil hjælpe din spil succes, samt opbygge et bedre ry for dig som udvikler. Dårligt udviklede spil kan forårsage irritationsmomenter til dem, der spiller dit spil, og kan resultere i tab af data i et worst case scenario.

relaterede artikler