Sådan formateres en XMPP Stream Dump

October 26

Extensible Messaging og Presence protokol eller XMPP, er en standardiseret kommunikation ordning, der bruger Extensible Markup Language, eller XML, til at sende beskeder og reaktioner i nær-realtid. Det betyder, at beskeder kan sendes uden væsentlig forsinkelse end den nødvendige tid til at behandle oplysninger og krydse afstanden mellem kommunikerende parter. XMPP definerer en metode til håndtering af kommunikationsfejl, som er uoprettelig. Når der opstår en fejl, er strømmen dumpet, eller bringes til ophør, og den underliggende netværksforbindelse er lukket. Syntaksen for fejlhåndtering følger en meget bestemt format.

Instruktioner

1 Åbn en tekstfil ved hjælp af en teksteditor som Notesblok. Denne tekstfil kan bruges til at øve skrivning XMPP fejl ved hjælp af korrekte format. I en real-life scenario, er det sandsynligt, at en klient eller server applikation genererer XMPP fejlmeddelelsen hjælp forprogrammeret logik.

2 Skriv XML header tag øverst filen:

<? Xml version = "1.0"?>

3 Skriv en "stream: error" tag. Dette tag er sendt i en XMPP-session, når enten kunden eller server opfatter, at der er opstået en fejl. Den nøjagtige syntaks dette tag ser sådan ud:

<Stream: error>

4 Skriv fejlen i den næste linje. Der er mange definerede fejltilstande, såsom dårlig format, mistet forbindelse eller er blevet anmodet om en uautoriseret handling. Som et eksempel, antage fejlen er "xml-ikke-godt-formet." Denne fejl opstår, når XMPP stream ikke indeholder gyldig XML, som skal indeholde både åbning og lukning XML-tags. Denne fejl tilstand kan skrives på denne måde:

&lt;xml-not-well-formed xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'/>

5 Tilføj en mulighed tekst til at beskrive fejlen begivenhed. Dette er ikke påkrævet, men kan vise sig nyttige, når de forsøger at debug stream fejl. For at bruge denne valgfri funktion, skriver følgende åbning tag under fejltilstand tag:

<tekst xmlns = 'urn: IETF: params: xml: ns: XMPP-streams'

xml:lang='langcode'>

6 Skriv noget tekst, der beskriver fejlen i menneskeligt læsbare vilkår. For eksempel, for en "xml-ikke-velformet" fejl, kan du skrive følgende:

Stream indeholder ikke gyldig XML.

7 Skriv den afsluttende tag for den valgfrie tekst funktion, ligesom denne:

</ Tekst>

8 Skriv den afsluttende tag for strømmen fejl som denne:

</ Å: error>


relaterede artikler