Sådan Find & Fix Inficerede filer på min computer gratis

August 7

Sådan Find & Fix Inficerede filer på min computer gratis


Hvis du er en pc-bruger, så du har sikkert blevet bombarderet med e-mails om at beskytte din computer mod virus, trojanske heste, orme og spyware. Du har sandsynligvis også downloadet programmer fra internettet, der har ødelagt eller skadet din computer. Nogle programmer, såsom McAfee, tilbyder gratis prøver af deres fil rengøring og beskyttelse software, men efter 30 eller 60 dage, bliver du nødt til at betale for beskyttelse. De fleste pc-brugere har ikke noget imod at betale for fred i sindet, men der er andre måder at spore ned korrupte filer og reparere dem gratis.

Instruktioner

1 Sikkerhedskopier alle dine filer ved at kopiere dem til en harddisk, flash-drev eller ved at brænde dem på en cd.

2 Download en velrenommeret antivirusprogram. AVG opdateret sin gratis antivirusprogram med sin 2011-udgave. Viper Rescue Program er et gratis program, der kan køres fra et flash-drev og skridt ind på ren og reparere filer, der allerede er inficeret. Housecall af TrendMicro tilbyder gratis online scanning og reparation, hvis du bruger Internet Explorer eller Firefox browsere.

3 Genstart computeren i fejlsikret tilstand ved at trykke på F8, mens computeren starter. Kør virusscanning ved hjælp af programmet du har downloadet. Filer, som du ikke kan rense eller reparere skal udgår hvis filerne ikke er slettet, kan de senere korrupte andre filer.

4 Genstart computeren endnu en gang i sin normale tilstand, og kontroller, at de filer, du har slettet, er faktisk gået. Dette skal gøres manuelt ved hjælp af Windows Stifinder og søge efter de specifikke filer.

5 Beskyt din computer mod fremtidige malware og spyware problemer ved at downloade en gratis beskyttelse program. Microsofts Security Essentials er et gratis program, der hele tiden beskytter din computer mod virus. Dette er vigtigt, fordi nogle gange kan det være for sent at bare køre en virusscanning og slette eller reparere inficerede filer. Dette gælder især, hvis din pc er blevet inficeret med trojanske heste eller orme, som er stærke virus, der kan gå ned hele harddisken.


relaterede artikler