Sådan oprettes en YouTube side for en organisation

June 1

Sådan oprettes en YouTube side for en organisation


Ligesom andre former for sociale medier, kan en YouTube-kanal være en vellykket markedsføring værktøj for virksomheder og organisationer. Forudsat korte, nemme at få adgang videoer om din organisation kan hjælpe folk med at forstå, hvad du laver, samt hjælpe rejse midler til at holde ud. Oven i det, YouTube giver dig også mulighed for at indsamle "abonnenter", som er din kanals "venner", der ønsker at holde sig ajour med alle dine nye stillinger. At komme i gang, skal du have en Google-konto; men hvis du ikke har en, kan YouTube hjælpe dig oprette en.

Instruktioner

1 Naviger til YouTube hovedsiden. Øverst til højre på siden, skal du klikke på "Opret konto".

2 Indtast din e-mailadresse, dit ønskede brugernavn, din placering, fødselsdato og køn i formularen, der vises på næste side. Læs YouTubes servicevilkår og klik på "Jeg accepterer". Da du opretter den YouTube-kanal for en organisation, bør brugernavnet være navnet på den organisation, hvis den er tilgængelig.

3 Opret en YouTube / Google-konto på den næste side ved at indtaste i din ønskede e-mail-adresse og adgangskode og klikke på "Opret min nye konto!" Bemærk, at hvis e-mail du har brugt i det foregående trin er en Google email, kan du ikke se denne skærm.

4 Naviger til din email-konto for at bekræfte e-mail-adresse knyttet til din nye YouTube-konto. Klik på linket i e-mailen, og log ind med dit YouTube-brugernavn og adgangskode.

5 Tilføj information til din organisations profil ved at klikke på din konto navn fra øverst til højre på skærmen og vælge "Indstillinger" og derefter "Profil Setup." Tilføj i alle relevante links til din organisation, en beskrivelse af den organisation, en "thumbnail" eller profilbillede, og andre relevante oplysninger om organisationen. Klik på "Gem ændringer" nederst på siden.


relaterede artikler