Sådan se, om en Proxy Arbejder

May 28

Din IP-adresse er en række tal, der anvendes til at identificere dig på internettet. En proxy er en måde at skjule din IP-adresse online. Indtast et bestemt websted, som du ønsker at besøge i proxy, og det forbinder dig til webstedet. Dette gør det til at ligne proxy site, i stedet for dig selv, er at forbinde til den adresse, du ønsker at besøge. Denne metode er nyttig for at komme rundt firewalls, der blokerer visse websteder. Sørg for, at proxy fungerer ved at besøge en IP-kontrol site.

Instruktioner

1 Naviger til Check IP (se Resources). Dette site viser IP-adressen identificerer dig som bruger lige på toppen. Den viser også din Internet Service Provider, såsom Verizon eller Comcast, samt tjenesteyderens placering. Hvis det viste IP er ikke dit, så du kender proxy fungerer.

2 Besøg DynDNS stedet (se Resources). Dette site er meget grundlæggende og udskriver kun din nuværende IP i lille tekst højre øverst, og intet andet. Hvis IP er alle interesserer dig, dette site er et godt valg, da det åbner hurtigt, selv gennem proxy. Fuldmagten arbejder, hvis det viste IP er ikke din eneste ene.

3 Besøg IPChecking (se Resources). I øverste højre der står "Din IP-adresse er:" og viser det nummer. Hvis denne IP ikke er din eneste ene, så din proxy skjuler din rigtige én korrekt. Alternativt bruge den vigtigste tekstfeltet for at finde information om et bestemt IP-adresse, du ønsker.


relaterede artikler