Sådan Send Mime headers

January 18

MIME headers bruges i e-mails til at kommunikere, hvordan e-mailen er kodet, hvilken type tegnsæt bruges, og hvilken type indhold er indeholdt i e-mailen. Når du sender en e-mail via en e-mail-program, genererer din e-mail klient automatisk MIME headers. Hvis du sender MIME headers selv, kan du blive komponere et script til at sende en e-mail, i hvilket tilfælde du bliver nødt til at gentage MIME headers ud i det rigtige format. Det kodesprog, du bruger, vil bestemme, hvordan du tilslutter disse MIME headers, men sammensætningen af ​​MIME headers vil være konstant, uanset hvordan de er sendt.

Instruktioner

1 Åbn din tekst editor, website editor eller et andet program, som du bruger til at sende MIME headers.

2 Skriv hvad MIME version du bruger i form af "MIME-Version: versionsnummer" som den første MIME hovedlinjen du sender.

3 Skriv ud den type indhold, du bruger, som det andet MIME header. For eksempel, hvis du bruger den engelske ASCII tegnsæt i meddelelsen, type "Content-Type: text / plain; charset = us-ascii" som den anden linje af MIME header.

4 Skriv en kort beskrivelse af dine MIME headers som den næste linje, i formatet "Content-Beskrivelse: Beskrivelse af din besked."

5 Tilføj andre MIME headers som du ønsker det, i henhold til de normer, der opstilles for MIME headers (se Resources). Der er mange MIME headers der kan medregnes, men som er valgfri. Headerne omtalt her er almindeligt anvendt og vises som et eksempel.


relaterede artikler