Sådan Clean Laser Printer Udskriv Heads

June 23

Sådan Clean Laser Printer Udskriv Heads


Tilstoppede printer printhoveder kan være et reelt problem, når det kommer til at få en kvalitet udskrevne side. Din billedkvalitet kan ende med at blive elendig, og mens dette kan ikke være så kritisk, hvis du blot er udskriver noget at læse, at du vil kaste når du er færdig, hvis du udskriver et papir til en klasse, eller et manuskript at sende til et forlag, det vil bare ikke gøre. Heldigvis rengøring din laser printerens printhoveder er ikke så svært.

Instruktioner

Den selvrensende Utility Program

1 Klik på Start-knappen, hvis du har Windows XP. Hvis du har Windows Vista, skal du klikke på ikonet Windows, der er bosat i det nederste venstre hjørne af din computerskærm.

2 Klik på "Control Panel" og derefter "Printere og anden hardware." Til sidst klik på "Vis installerede printere og fax Printere."

3 Højreklik på navnet på din printer og vælg "Udskriftsindstillinger". Det skulle åbne et nyt vindue; næste kigge efter en fane eller knap mærket Vedligeholdelse, eller noget lignende.

4 Find den knap, der hedder "Udskriv hoveder" eller "rense hoveder" og klik på det. Du kan blive bedt om at vælge, hvilken printhoveder; vælge dem alle, hvis du er. Kontroller, at der er papir og blæk i printeren, og at den er tændt før tid.

5 Tag siden printeren har udskrevet og se om der er nogen gitre eller kasser mangler. Hvis der ikke er, så kan du bare afslutte programmet - din printhoveder er ikke tilstoppet. Hvis der er gitre mangler, så klik på "Rengøring" eller knappen tilsvarende formuleret.

6 Når rengøringen er færdig, skal du udskrive en anden side for at være sikker på at din printhoveder ikke længere er tilstoppede. Hvis de stadig er tilstoppede, gentages trin 1-5, indtil printeren udskriver klart.

Andre muligheder for at prøve

7 Lad printeren sidde natten efter at have kørt selvrensende nytte og derefter udskrive noget at se, om din oprindelige prøve med selvrensende nytte bare brug et par timer til at arbejde, da dette nogle gange er tilfældet.

8 Fjern din printer patron. Hvis dine printhoveder er på din printer patron i stedet inde i din printer, sættetid din printer patron i varmt vand natten over. Tør det ud næste morgen, og derefter sætte den tilbage i printeren og køre selvrensende nytte igen.

9 Fjern din printer patron. Hvis dine print hoveder er inde i din printer, tage en vatpind og dyppe den i varmt vand. Kør vatpind over printhoveder at løsne og fjerne indtørret blæk fra dem. Sæt patronen tilbage, og køre selvrensende nytte igen. Dette bør rense dine printhoveder.

10 Fjern printerens patron. Hvis dine print hoveder er inde i din printer, tage en pipette og sætte 7 til 10 dråber isopropylalkohol inde i straffesparksfeltet, hvor blækket beholderen er, og hvor blækket flyder fra patronen til printhovederne. Vent natten over og derefter sætte patronen tilbage i og køre selvrensende nytte igen.

11 Fjern printerens patron. Hvis dine printhoveder er på din patron, spray en køkkenrulle med en husstand renere og tørre det forsigtigt over skrivehovederne på din patron. Pat patronen tørre og derefter sætte patronen tilbage i printeren og køre selvrensende nytte igen.

TIPS

  • Hvis dine printhoveder er på din patron, og du forsøgte iblødsætning det natten over i varmt vand til ingen nytte, overveje iblødsætning din patron natten over i isopropylalkohol i stedet og derefter tørre det ud om morgenen og kører selvrensende nytte igen.
  • Hver laserprinter er en smule anderledes, så det er en god idé at tage et kig ind for at se, hvor dine printer hoveder er forud for tid og derefter bruge dette til at udtænke din komplette rengøring løsning. For eksempel i HP-printere, hovederne er en del af printerens patron og som regel købe en ny printer patron vil løse problemet med tilstoppede print heads.If din printer bruger gummipakning hoveder, ikke får isopropylalkohol på dem, da det kan tørre gummi ud og forårsage problemer i din printer.