Sådan Konverter e-mail Alerts til Voice Mail

August 2

Uanset om du rejser ofte på forretningsrejse eller venter bare på en vigtig email, oprettelse af et program til at konvertere e-mail-advarsler og endda e-mails til at sende til din voicemail-indbakke er nemt. De fleste større email udbydere tilbyder gratis tjenester til deres kunder, så de kan modtage en voice mail eller sms, der advarer dem til nye e-mails.

Instruktioner

1 Log ind på din e-mail-konto. Find knappen "Indstillinger" og vælg det.

2 I den næste menu, finde og vælge "Tilpas din konto." Hvis du ikke kan finde det, kan du nødt til at tilmelde dig mobil adgang ved at besøge webstedet fra telefonens internetadgang eller ved at kontakte hjælp afdeling af din e-mail-udbyder for at få vejledning.

3 Hver tjeneste er lidt anderledes, så bare følge de enkle instruktioner, der leveres af din e-mail. Sørg for at angive, hvad der advarer du ønsker at modtage via din telefon, enten tekst eller voice-messaging advarsler.

4 Kontroller, at det virker ved at sende en e-mail til dig selv og se, om det vises på din telefon. Hvis den ikke vises, skal du kontakte din mobiltelefon udbyder for at sikre, at din telefon er bemyndiget til at modtage den slags advarsler.

5 Hvis du ønsker at være i stand til at høre dine e-mails som voice mails, oprette en mail transfer-konto på en VOCP (stemme af kundens proces) vært. Dette program vil gøre det muligt for brugerne at hente mail fra mange forskellige e-mail konti, og derefter sender den til telefonen leveringsprogram, som så vil sende den til din telefon. Telefonen levering program er inkluderet på de fleste VOCP værter og er let at sætte op ved hjælp af anvisningerne på deres hjemmeside.

6 Hent og installer en tekst-til-tale-software program. Dette vil give din computer til at konvertere disse filer til WAV lydfiler.

7 Når du har oprettet den mail transfer-konto på VOCP vært og installeret tekst-til-tale-konverter, sende dig en e-mail for at sikre det fungerer.

TIPS

  • Du kan modtage e-mails på en telefon, når du er ejer af begge konti.