Sådan Tving Windows til at slette en fil

May 21

Sådan Tving Windows til at slette en fil


Selv om der er normalt flere måder, du kan slette en fil på din Windows-system, vil du løbe ind i problemer, hvis filen er låst. Windows låse eller begrænser adgangen til en fil for at forhindre mere end én bruger eller applikation i at slette eller ændre den. Også, når du lukker ned et program eller det går ned, kan software bugs forhindre det i at frigive filer i tide. Uanset hvorfor en fil er låst, men der er flere metoder, du kan bruge til at tvinge Windows til at slette en låst fil.

Instruktioner

Luk program ved hjælp af File

1 Undersøg filtypenavnet at bestemme hvilket program det kan tilhøre. For eksempel er en fil med en .docx-fil extension formentlig holdes åben af ​​Microsoft Word.

2 Hvis du ikke kan bestemme programmet fra dets filtype, højreklik på den, klik på "Åbn med" og derefter se, hvad anvendelsesmuligheder Windows giver. For eksempel kan en fil med en .html åbnes af Notepad, WordPad eller en HTML editor som Dreamweaver.

3 Luk programmet, der i øjeblikket bruger filen, og derefter prøve igen for at slette det. Hvis filen ikke længere er i brug, kan du slette den.

FileASSASSIN File Unlocker

4 Hent FileASSASSIN direkte fra Malawarebytes hjemmeside (se Resources). Dobbeltklik på den downloadede fil for at installere FileASSASSIN og derefter køre den.

5 Klik på knappen ellipser at starte filhåndteringen. Naviger til den mappe, der indeholder den fil, du vil slette.

6 Vælg den låst fil, og klik derefter på "Åbn".

7 Kontrollér "Lås låst fil håndtag", "Tag moduler," "Afslut filens proces" og "Slet fil" check bokse. Med udvalgte disse muligheder, FileASSASSIN er fri til at lukke et program, dynamisk bibliotek eller systemet proces, der forhindrer din fil fra at blive slettet.

8 Klik på "Udfør" for at slette filen. Når filen er slettet, vil FileASSASSIN vise meddelelsen "Filen blev slettet!"

Brug IObit Unlocker

9 Hent og installer Unlocker direkte fra IObit hjemmeside (se Resources). Start Unlocker og derefter klikke på "Ja" for at give programmet tilladelse til at foretage ændringer i dit system.

10 Start Windows Stifinder og find derefter den fil, du vil slette.

11 Træk filen til tekstfeltet i IObit og klik på "Tilføj".

12 Klik på den nedadvendte pil ved siden af ​​knappen Lås, skal du vælge "Lås & Slet" og derefter klikke på "OK" for at slette filen.

Lås Med LockHunter

13 Hent LockHunter direkte fra LockHunter hjemmeside (se Resources). Installer og start programmet.

14 Klik på ikonet ellipser at starte filhåndtering, klik på "Browse efter en fil" og derefter navigere til den mappe, der indeholder den fil, du vil slette.

15 Vælg den låst fil, og klik derefter på "Åbn".

16 Klik på "låse den op" og derefter "Slet det" for at fjerne filen.

TIPS

  • Nogle gange fix kan være så simpelt som at genstarte dit system og forsøger igen for at slette den låste fil. Hvis et program eller operativsystemet proces styrtede ned eller lukket forkert, kan du ikke være i stand til at lukke filen fra skrivebordet eller ved at bruge Jobliste. Genstart giver dig en frisk start og en ny mulighed for at slette filen uden indblanding.
  • Når du sletter en fil med File Explorer eller fra kommandolinjen, er de faktiske data ikke umiddelbart slettes fra drevet. I stedet Windows blot fjerner en reference til filen fra sin database. Dine data er ikke rigtig gået indtil Windows beslutter at genbruge alle eller nogle af de fysiske diskplads filen besat. Du kan slette dine filer ved hjælp af et program som Microsoft SDelete (se Resources). SDelete vil slette filen, overskrive sine data og ændre filens navn, så data recovery programmer ikke kan rekonstruere det.

relaterede artikler