Hvordan man laver en hjemmeside Juster til større resolutioner

May 11

Hvordan man laver en hjemmeside Juster til større resolutioner


Som du designer hjemmesider for offentlig visning, kan det være svært at oprette sider, der passer alle skærmopløsninger (pixels på skærmen), da seerne kan maksimere deres web browservinduer og nogle skærme er så store, at dit websted kan vise med ekstra plads omkring det. Brug Cascading Style Sheets (CSS) i samarbejde med din HyperText Markup Language (HTML) at gøre dit websted fleksibelt, så det tilpasser sig større beslutninger samtidig bevare proportionerne.

Instruktioner

1 Start en HTML tekst editor og begynde en ny side.

2 Indtast en "krop" stil med en "bredde" attribut til at lave en regel, der styrer bredden af ​​dine sider. For eksempel:

body {width:}

3 Indtast en værdi på 100 procent (%) efter kolon at lade siden for at justere med enhver form for skærmopløsning. For eksempel:

body {width: 100%; }

4 Gem din fil med CSS udvidelse og placere den på din webhost i samme mappe, som du holder dine web-filer i. Sørg for at notere placeringen, så du kan linke til det.

5 Åbn alle sider i dit websted, og find "<head> </ head>" del i toppen af ​​koden. Tilføj et link til din CSS-fil (Trin 4) mellem disse elementer og gentage dette for alle siderne på dit website. Til at illustrere:

<Head>
<Link href = "http://www.yourdomain.com/example.css&quot; rel =" stylesheet "type =" text / css "media =" screen ">
</ Head>

6 Gem din fil og placere alle de websider tilbage på din webhost. Hvis du beslutter at ændre denne bredde senere, redigere CSS-fil og placere den tilbage på din vært, så alle dine websider opdateres automatisk.

TIPS

  • Hvis du ikke kan se CSS ændringer på dit browservindue, prøve at opdatere din side og derefter se igen.

relaterede artikler